Sve | En | Ru

22.3.2024 tapahtumat

CMAS One Star Diver -kurssi

Aika: 22.3 - 19.5.2024
Paikka: Porvoo
Järjestäjä: Urheilusukelluskerho Murena ry, Sportdykarklubben Murena rf
Vastuukouluttaja: Anssi Tamminen
Kuvaus:

Peruskurssilla opetellaan ne tiedot ja taidot, jotka laitesukeltaja tarvitsee sukeltaakseen ohjatusti esimerkiksi sukellusseuran leireillä ja sukelluskeskusten järjestämillä retkillä. Kurssin pääpaino on käytännön perustaitojen opettelussa ja sukellusturvallisuudessa.

Peruskurssi sisältää teoriaosuuden, 10-12 tuntia allasharjoituksia ja vähintään 4 avovesisukellusta. Kurssi antaa valmiudet tehdä suoranoususukelluksia enintään 15-20 metrin syvyydessä edellyttäen, että sukellusolosuhteet ovat vastaavat tai paremmat kuin missä kurssi on järjestetty.

Kurssin alaikäraja on 15 vuotta. Osallistujan on täytettävä terveysselvityslomake sukelluskelpoisuuden toteamiseksi.

Kurssi kestää n. 1,5 kuukautta ja kesällä pääsee jo aloittamaan tutustumisen uuteen kiehtovaan maailmaan ilman maantieteellisiä rajoituksia.

Kurssi alkaa 22.3. ja mukaan mahtuu 12 oppilasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan viimeistään 19.3. kotisivuiltamme löytyvän linkin kautta. www.murena.fi.

Kurssin hinta 450 €. Kurssin voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Kurssin voi myös maksaa Smartum-,  Edenred-, ja e-passi liikuntaetukorteilla tai applikaatiolla.

Hintaan eivät kuulu perusvälineet, sukeltajan kello ja puukko eikä märkä-/kuivapuku, jotka kurssilaisten on hankittava kurssin aikana.

Kyselyihin vastaa koulutusvastaavamme Pasi Grönberg, 041-3187888. Lisäksi järjestämme kiinnostuneille infotilaisuuden kurssista 15.3.2024. Ilmoittaudu tilaisuuteen Pasille!

 

Lisätieto: Kurssin ohjelma