Sve | En

Uutiset

Julkaistu 3.7.2017

Toimiston kesä

Sukeltajaliiton toimisto on suljettu koko heinäkuun. Hyvää kesää!


Julkaistu 29.6.2017

Sukeltajaliiton hallitus tiedottaa

Hallitus piti skype-kokouksen 20.6., missä valmisteltiin jo tulevan vuoden suunnittelua ja toimintasääntöuudistusta. Keskeisin uudistus tulee olemaan kurinpitosääntöjen erottaminen toimintasäännöstä omaksi säännöstökseen. Näin kurinpitosäännösten päivittäminen helpottuu ja nopeutuu.

Hallitus keskusteli päihteiden käytöstä liittyen sukellukseen ja sukellusurheiluun, mihin myös Liiton eettiset ohjeet ottavat kantaa. Kaikkien Liiton tapahtumien, joihin osallistuu alaikäisiä, tulee olla savuttomia ja päihteettömiä. Myöskään nuuskan käyttö ei ole sallittua.

Sukeltajaliitto on antanut Liikenne- ja viestintäministeriölle lausunnon vesiliikennelain kokonaisuudistusta koskevasta arviomuistiosta ja lähestynyt asiaa nimenomaan yhdistystoiminnan näkökulmasta.

Uppopallon EM-kisat ovat käynnissä Helsingissä. Finaalit pelataan lauantaina Pirkkolan uimahallissa. Pelejä voi seurata livenä osoitteessa www.aapiskukko.com/uwrec. Lämpimät kiitokset kisoissa puurtaville vapaaehtoisille, joita ilman tämä ei olisi mahdollista!

Sukeltajaliiton toimisto on suljettuna kesälomien ja lomautusten vuoksi koko heinäkuun. Hyvää sukelluskesää kaikille!


Julkaistu 26.6.2017

Uppopallon EM-kisat käyntiin Helsingissä

Uppopallon EM-kisat käynnistyvät tänään Helsingissä, Pirkkolan uimahallissa avajaisilla ja joukkueiden vapailla harjoituksilla. Mukana on naisten ja miesten joukkueita kahdeksasta maasta. Yleisö on tervetullut paikan päälle seuraamaan pelejä. Niitä voi seurata livenä myös osoitteessa www.aapiskukko.com/uwrec. Peliaikataulut, tulokset ja yleinen kisainfo löytyvät kisasivuilta.

Facebook: The 10th CMAS Underwater Rugby European Championships
Instagram: #uwrec2017


Julkaistu 12.6.2017

Suomalainen luolasukeltaja menehtyi Ranskassa

Sukeltajaliitto julkaisee Ranskassa olleen suomalaisen sukeltajaryhmän pyynnöstä tiedotteen sellaisena kun ryhmä on sen Sukeltajaliitolle toimittanut. Lukijan tulee tulkita selostusta harkiten ja tietoisena siitä että kyseessä ei ole viranomaisraportti tai tutkintaraportti, vaan kyseessä on asianomistajien oma näkemys tapahtuneesta. Sukeltajaliitto ei ota kantaa selostuksen todenperäisyyteen eikä kykene tutkimaan tätä. Sukeltajaliitolla ei ole tietoa, miten Ranskan viranomaiset tulevat suorittamaan onnettomuuden tutkintaa. Sukeltajaliitto ei anna tietoja asianosaisten henkilöllisyydestä.

Lue tiedote täältä


Julkaistu 5.6.2017

Kutsu Sukelluskuvauksen SM- ja PM-kisoihin 2017

Sukelluskuvauksen Suomen mestaruus ratkotaan jälleen. Kilpailuun osallistuminen on oiva tapa saada palautetta omista kuvista/videoista ja tuoda hienoja vedenalaisia näkymiä esille koko sukeltajayhteisön iloksi. Kilpailu on avoin kaikille Sukeltajaliiton jäsenseurojen jäsenille sekä Liiton henkilöjäsenille.

Kilpailussa on kahdeksan sarjaa, joista yksi on videoille ja yksi nuorille, enintään 16-vuotiaille osallistujille. Teemasarjassa on tänä vuonna teemana "Kisa".

Kilpailu sulkeutuu keskiviikkona 1.11.2017 klo 16.

Lue tarkemmin Tapahtumakalenterista.

PM-kilpailu

Sukelluskuvauksen Pohjoismaiden mestaruuskisan järjestää tänä vuonna Norja. Teemasarjan vuosittain vaihtuva teema on ”Speed”. Kuvat toimitetaan viimeistään 1.11.2017 sähköisesti osoitteeseen torkel.ronningen@nif.idrett.no.

Lue tarkemmin Tapahtumakalenterista.

Kisakutsu on julkaistu Norjan liiton verkkosivuilla.

 


Kaikki uutiset »


Snorkkelisukellus - sukella seikkailuun

Jaakko Ala-Hiiro

Katso lisää videoita