Uutiset

Julkaistu 4.8.2020

Ilmoittaudu Liiton kevätkokoukseen 9.8. mennessä

Sukeltajaliiton kevätkokous 15.8. lähestyy, viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.8. Käsittelyssä on mm. ensi vuoden Liiton jäsemaksuista päättäminen sekä Liiton toimintasäännön muutos.

Kokous järjestetään Helsingissä Sporttitalolla ja siihen voi osallistua myös etäyhteydellä. Seuran valtakirjan haltijan tulee ilmoittautua kokoukseen etukäteen sukeltaja.fi kalenterissa viimeistään 9.8. Ilmoita lisätiedoissa, osallistutko etänä vai paikan päällä.

Etäosallistujien tulee 9.8. mennessä lähettää skannattu valtakirja. Myös paikan päälle tulevien toivotaan lähettävän valtakirja etukäteen, jottei tarvitse järjestää valtakirjantarkastusta ja pystymme paremmin välttämään lähikontakteja.

Etäkokouksen valmistelu vaatii aikaa ja sen vuoksi on asetettu määräaika ilmoittautumiselle.

Kutsu kevätkokoukseen ja muut kokousmateriaalit


Julkaistu 3.8.2020

Uppopallon sarjakutsu kaudelle 2020-2021 julkaistu

Uppopallon kauden 2020-2021 sarjakutsu on julkaistu. Kaudella pelataan miesten SM-sarjaa, 1. divisioonaa sekä yhdistettyä nuorten ja naisten sarjaa. Sarjakutsu ja ilmoittautumislomake löytyvät Materiaalipankista.

Sukeltajaliiton toiminnassa noudatetaan Suomen hallituksen, THL:n ja Olympiakomitean suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme virukseen liittyvää ohjeistusta aktiivisesti ja tiedotamme kanavillamme mahdollisista muutoksista.


Julkaistu 28.7.2020

Eliel Kilkistä sukelluskalastuksen suomenmestari

Viikonloppuna kisattiin sukelluskalastuksen SM-mitaleista Kuopion Suvasvedellä. Kilpailu oli ensimmäinen sisävesillä käyty SM-tason kilpailu.Tapahtumaa isännöi Kuopion Urheilusukeltajat ry.

Osallistujia on 40, ja mukana oli myös yksi nainen. Kilpailu käytiin uimalla. Kolea ja tuulinen sää verotti saalista, ja moni jäi kokonaan ilman kalaa.

Parhaiten kalasti Eliel Kilkki Calypso ry:stä, ja suoritus palkittiin SM-kultamitalilla. Hopealle kalasti Kim Jaatinen samasta seurasta ja pronssia vei Matti Pyykkö Team Kampela ry:stä.

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille sekä kisatalkooväelle!

Tuloksia ja kuvia kisaviikonlopulta 


Julkaistu 9.7.2020

Toimiston kesäaukiolo

Sukeltajaliiton toimisto palvelee heinäkuussa ma-to klo 10-14 ja elokuussa arkisin 8-15. Toimisto on suljettuna 13.-26.7. 

Hyvää sukelluskesää!


Julkaistu 10.6.2020

Vapepa-sukeltajakurssi ja yhteistoimintaharjoitus Kuopiossa 25.-27.9.2020

Sukeltajaliiton Vapepa-valiokunta on päättänyt järjestää keväältä perutun Vapepa-sukeltajakurssin sekä sen yhteydessä yhteistoimintaharjoituksen syyskuussa 2020. Harjoitukseen (su 27.9.) osallistuvat poliisi, pelastuslaitos, Suomen lentopelastusseura (Kuopion lentäjät), Suomen meripelastusseura (Kuopion järvipelastajat), Vapepan paikallistoimikunnan hälytysryhmät sekä sukeltajakurssin oppilaat.

Kurssille voivat ilmoittautua sellaisetkin henkilöt, jotka eivät ilmoittautuneet kevään kurssille. Kurssille voivat nyt ensimmäistä kertaa osallistua myös vapaasukellustoiminnassa olevat harrastajat, jotka täyttävät osallistumisvaatimukset.

Järjestelyissä huomioidaan voimassa olevat korona-tilanteeseen liittyvät ohjeet ja määräykset.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 31.8. mennessä sukeltaja.fi Tapahtumakalenterissa.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita