Sve | En | Ru

Ohjaajakurssit

Tervetuloa ohjaajaksi -kurssi

Kurssilla tutustutaan ohjaamisen perusasioihin ja se sopii kaikille ohjaamisesta kiinnostuneille taitotasosta riippumatta. Kurssille voi osallistua sinä vuonna kun täyttää 15 vuotta. Kursseja järjestävät tilauskursseina Sukeltajaliitto ja urheilun aluejärjestöt.

Kuuttiohjaajakurssi

Kuuttiohjaajakurssi on yli 18-vuotiaille ohjaajille suunnattu jatkokurssi. Kurssilla opiskellaan, miten ohjataan perhesukellusta 3-6 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Norppaohjaajakurssi

Norppaohjaajakurssi on lasten ja nuorten sukellustoiminnan ohjaamisen peruskurssi, joka antaa tietoa ohjaamisesta ja taitojen opettamisesta. Se sopii kaikille, joilla on perustiedot snorklaamisesta. Kurssille voit osallistua sinä vuonna, kun täytät 15 vuotta. Norppaohjaajakurssin sisällön ja pääsyvaatimukset löydät täältä.

Norppaohjaajan jatkokurssi

Norppaohjaajan jatkokurssia järjestetään tilauskurssina, jota seura tai useampi seura yhdessä voi tilata omalle paikkakunnalleen. Sisältö koostuu seuran valitsemista teoriaosuuksista ja käytännön osuudesta. Kurssi on tarkoitettu jo jonkin verran ohjanneille norppaohjaajille lisäkoulutukseksi.

Snorkkelisukelluskouluttajakurssi

Snorkkelisukelluskouluttajakurssi on kaksi viikonloppua kestävä kouluttajakurssi, joka antaa valmiudet snorkkelisukelluskurssien pitämiseen. Kurssiin liittyy myös etä- ja ennakkotehtäviä. Kurssi on tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille, joilla on hyvät snorkkelisukellustaidot.


Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita