Sve | En | Ru

Tukea viestintään

Sähköinen Sukella Suomessa -esite

Sähköinen esitteemme kannattaa linkittää seuran kotisivuille ja jakaa aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Esite kertoo visuaalisesti, mitä sukellusharrastus on Suomessa ja miten sen pariin pääsee helposti. Esitettä on myös painettuna versiona toimistolla, josta sitä voi pyytää jaettavaksi esim. sukellusta esittelevissä tapahtumissa.

Lajiesitteet

Sukelluksen kilpalajeista on omat, paperiset esitteensä, joita voi pyytää lähettämään toimistolta. Ne löytyvät myös pdf-muodossa Materiaalipankista.

Video laitesukelluskokeilusta

Sukeltajaliitto on tehnyt yhdessä ammattikorkeakoulu Metropolian AV-opiskelijoiden kanssa laitesukellusintroa esittelevän lyhyen videon. Videota voi linkittää seuran sivuille ja jakaa sosiaalisessa mediassa, ja samalla mainostaa seuraavaa intromahdollisuutta. Se on myös hyvä lähettää jokaiselle, joka tiedustelee intromahdollisuutta seurasta.

A-lippukampanjamateriaali

A-lipun merkityksestä muistuttavaa materiaalia (suomi/ruotsi) kannattaa jakaa seuran somekanavilla etenkin veneilykauden alkaessa ja kesän mittaan. Niitä voi myös tulostaa ja viedä esim. uimahallin tai venekerhon ilmoitustaululle. Kuvat löytyvät Materiaalipankista.

Sukeltaja-lehtiä

Toimistolla on ylimääräisiä Sukeltaja-lehtiä, joita voi pyytää jaettavaksi esim. sukellusta esittelevissä tapahtumissa.

Mainoksia

Tapahtumiin huomiota herättämään voi pyytää lainaan toimistolta beachflag- ja roll-up-mainokset, joita löytyy teemoilla Sukella Suomessa, A-lippu, Suojele hylkyjämme sekä kilpalajeille omansa.


Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita