Sve | En

Tapahtumakalenteri

Hallituksen kokous

Aika: 17.10.2018
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Sukeltajaliiton hallituksen skype-kokous alkaen klo 18.

  Ilmoittaudu tapahtumaan
 

Sukeltajaliiton syyskokous

Aika: 20.10.2018
Paikka: Tampere
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Sukeltajaliiton syyskokous pidetään Tampereella lauantaina 20.10.2018. Kokousta isännöi 30-vuotisjuhlaansa viettävä Tampereen Palolaitoksen Sukeltajat. Tilaisuuden alussa nautitaan heinäkuussa räpyläuinnin maailmanmestaruuden 1500 m matkalla voittaneen Terhi Ikosen mitalikahvit.

Ennen virallista kokousta kuullaan Eija Alajan (Suomen Olympiakomitea)  ja Tuula Honkalan (Riihimäen Urheilusukeltajat)  kertomana seuratoiminnan kehittämiseen tarkoitetusta Tähtiseura-ohjelmasta. Tilaisuudessa jaetaan myös joitakin huomionosoituksia, mm. Sukeltajaliiton ympäristöpalkinto.

Kokouksessa hyväksytään vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio ja valitaan Liitolle puheenjohtaja sekä jäseniä hallitukseen erovuoroisten tilalle. Kokouksessa valitaan myös tilin- ja toiminnantarkastajat sekä heidän varamiehensä tilikaudelle 2019.

Kokousasiakirjat viedään Materiaalipankkiin.

Paikka: Pirkanmaan Pelastuslaitoksen Keskuspaloasema, Iso valkea, Satakunnankatu 16

Aikataulu
klo 10:00 kahvi
klo 10:15-10:45 valtakirjojen tarkistus
klo 11:00 kokous alkaa

Kokousvieraille tarjotaan lounas paloaseman ruokalassa kokouksen tauolla.

Kokouksen päätteeksi kokousvieraille esitellään Keskuspaloasemaa. Esittelykerroksen jälkeen siirrytään Kaupinojan Avantouimareiden saunalle Näsijärven rantaan seuran vuosijuhlaan.

Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen Tapahtumakalenterin kautta.


Tampereen Palolaitoksen Sukeltajat ry 30 vuotta

Päivä jatkuu Kaupinojan saunalla ja juhlatilassa Tampereen Palolaitosen sukeltajat ry:n 30-vuotisjuhlalla. Onnittelujen vastaanotto klo 17:30 ja juhla klo 18:00. Juhlan päätyttyä kaikki Kaupinojan tilat ovat varattuina osallistujille yömyöhään asti.

Kutsu on avec, pukeutuminen smart casual. Osallistumismaksu 25 eur/hlö, (sisältää kahvin, juomat, illallisen, saunamaksun), maksetaan 5.10.2018 mennessä tilille Tampereen Palolaitoksen sukeltajat ry Nordea FI0411583000221194. Merkitse maksun lisätietoihin osallistujien nimet ja seura.

Lisätiedot, ilmoittautuminen sekä ruokavaliot ja allergiat markku.savilahti@tampere.fi 5.10.2018 mennessä.

Majoitus

Kokous- ja juhlavieraat voivat varata majoitusta Holiday Inn Tampere Central Station -hotellista, Rautatienkatu 21, 33100 Tampere, varaustunnuksella SUKELTAJALIITTO hintaan 98 eur 1hh / 108 eur 2hh. Varaukset suoraan hotelliin 12.10. mennessä p. +358 3 4108 1625, hotel@holidayinntampere.fi

Tervetuloa syyskokoukseen ja juhlivan seuran vieraaksi Tampereelle!

  Ilmoittaudu tapahtumaan
 

Norppaohjaajakurssi

Aika: 2.11.-4.11.2018
Paikka: Seinäjoki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Kuvaus:
 

 

 

Pääsyvaatimukset: vähintään CMAS ** Snorkel diver S2–kortti tai muun kansainvälisesti hyväksytyn koulutusjärjestön snorkkelisukelluskortti tai perustason laitesukelluskortti tai vaihtoehtoisesti Snorkkelisukelluskurssin teoriakokeen läpäiseminen ja Norpan Taitoradan suorittaminen hyväksytysti.

  • henkilö, joka on suorittanut vähintään uimaopettajan peruskurssin, voidaan myös hyväksyä norppaohjaajakurssille, mikäli hänellä on edellistä kohtaa vastaavat tiedot ja taidot

     Kurssille voi osallistua myös henkilö, joka ei ole Sukeltajaliiton jäsen

Kurssi antaa tietoa lasten urheilun lähtökohdista, ohjaajan roolista, harjoituskertojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä taidon opettamisesta ja oppimisesta. Kurssiin kuuluvat myös sukellustaidot sekä uintitekniikat sekä pelit ja leikit vedessä. Kurssi antaa valmiudet toimia seurassasi norppatoiminnan ja norpan taitoradan ohjaajana.

Kurssille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 20 osallistujaa.

Ennen kurssille tuloa osallistujille lähetetään ennakkotehtävät ja linkkejä materiaaleihin, jotka auttavat ennakkotehtävien teossa ja orientoitumaan kurssin.

HUOM Lue kurssin ilmoittautumis-ja peruutusehdot ennen ilmoittautumista.

Kurssin hinta: 275 € majoituksella

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille
 

Lisää tapahtumia »