Sve | En

Tapahtumakalenteri

CMAS Trimix Gas Blender -kurssi

Aika: 29.3.-18.6.2020
Paikka: Tampere
Järjestäjä: Tampereen Urheilusukeltajat
Kuvaus:

Tampereen Urheilusukeltajien kurssi omille jäsenilleen.

Ilmoittautuminen 29.3. mennessä. 

Kurssi toteutetaan trimix blender kurssina - kattaen samalla nitrox blender kurssin asiat, mutta seuramme trimix täyttöaseman käyttö edellyttää myös heliumpohjaisen sukelluskurssin käymistä - ellei jo ole käytynä. "Helikkarinkiin" voi liittyä, kun on sekä tmx blender ja omaa heliumpohjaisen sukeltajaluokituksen.

Nitroxia saa kyllä sekoitella, kunhan on saanut täyttöasemakoulutuksen, jonka saa kurssin yhteydessä.

Koronan aiheuttaman tilanteen vuoksi kurssi toteutetaan hieman poikkeavalla tavalla: Kurssi aloitetaan itseopiskelulla, etäohjauksella sekä erikseen jaettavilla laskuharjoituksilla. Teoriaopiskelua sekä laskuharjoituksia tuetaan Skypellä/vastaavalla. Ajankohdat sovitaan, kun tiedetään kuinka monta oppilasta ilmoittautuu kurssille. Tarkoitus on suorittaa teoriaosuus maalis- huhtikuun aikana. Käytännön harjoitukset; täytöt, täyttöasemakoulutus, pesut jne. pidetään, kunhan virustilanne rauhoittuu. Ajankohdat sovitaan yhdessä, mutta toivotaan, että onnistuu ennen juhannusta 2020.

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille
 

CMAS Three Star Diver -kurssi

Aika: 30.3.-4.6.2020
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Urheilusukeltajat ry
Kuvaus:

Kurssi järjestetän Helsingissä Urheilusukeltajien Kerhotilassa, Klaavuntie 1, ja Itäkeskuksen uimahallissa sekä Urheilusukeltajien huvilalla, Willingin saaressa Helsingin edustalla.

Kurssin hinta on 249€ Urheilusukeltajien jäsenille. Ei jäsenille lisätään liittymis- ja jäsenmaksu 100€ kurssimaksuun. Kurssin voi maksaa myös e-passilla.

Kurssilla syvennetään laitesukeltamisen taitoja ja harjoitellaan sukellusryhmän johtamista. Kurssista saa kansainvälisen sukelluskortin, CMAS Three Star -diver sukellsukortin.

  Kurssin ohjelma
 

CMAS Two Star Diver -kurssi

Aika: 30.3.-3.5.2020
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukellusseura H2O
Kuvaus:

Sukellusseura H2O järjestää CMAS Two Star Diver -kurssin, joka alkaa 30.3.2020. Lisätietot kurssista löydät täältä.

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille
 

Lisää tapahtumia »