Sve | En

6.6.2019 tapahtumat

CMAS One Star Instructor -kurssi

Aika: 6.6 - 30.9.2019
Paikka: Kouvola
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Ari-Pekka RJ Arponen
Kuvaus:

Sukeltajaliitto järjestää CMAS One Star Instructor (CMAS M1) -kurssin 6.6 alkaen Kouvolassa.

Kurssin teoriaosuus suoritetaan Sukeltajaliiton e-oppimisympäristössä.

Kurssin tarkempi aikataulu sovitaan yhteisesti kurssin oppilaiden kanssa. E-oppiminen avataa käyttöön ilmoittautuneille ja kouluttajan taitoradan harjoittelu aloitetaan välittömästi. Teoria, allas ja avovesisuoritteet tehdään syyskuun aikana.

Kurssin perushinta 99 euroa sisältää e-oppimismateriaalin, opetuksen, kortituksen ja kaikkien CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit käyttöön.

CMAS* Instructor -kurssin osallistujalla on oltava

  • Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • CMAS Three Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-3 (Dive Leader) -standardin vaatimukset täyttävä voimassa oleva kortti.
  • Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.
  • Voimassaoleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.
  • Vähintään 100 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa (yösukelluksia, jääsukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, hylkysukelluksia, sukelluksia 30-40 metrin syvyysalueella, seoskaasusukelluksia jne.)

Pääsyvaatimusten kannalta ei ole merkitystä sillä, minkä koulutusjärjestön ensiapukurssi on kyseessä. Kaikki voimassaolevat yleisesti tunnettujen koulutusjärjestöjen myöntämät pätevyydet hyväksytään. Hapenantopätevyyden osalta on tärkeää, että koulutuksessa on huomioitu erityisesti sukeltajantaudin ensiapu.

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä 30.6. mennessä.

Lisätieto: Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille