Sve | En

25.10.2019 tapahtumat

CMAS Two Star Instructor -kurssi

Aika: 25.10 - 27.10.2019
Paikka: Kuopio
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Mikko Kyrö
Kuvaus:

Kuopion Urheilusukeltajat ja Sukeltajaliitto järjestävät yhteistyössä CMAS M2 -kouluttajakurssin 25.-27.10.2019  Kuopiossa.

CMAS Two Star Instructor -kurssin tavoitteena on CMAS One Star Instructoreiden osaamisen syventäminen sukelluskoulutuksen käsitteisiin, periaatteisiin ja taitoihin liittyen. Kurssi antaa sen hyväksytysti läpäisseille kouluttajille valmiudet kaikkien CMAS:n koulutusohjelmaan kuuluvien harrastesukelluskurssien vastuukouluttajana toimimiseen turvallisella ja pätevällä tavalla.

Kurssin teoriaosuus suoritetaan Sukeltajaliiton e-oppimisympäristössä ennen lähiopetusjakson alkua.

Kurssin hinta 260 euroa sisältää e-oppimismateriaalin, opetuksen, kortituksen ja kaikkien CMAS-harrastesukelluskurssien kouluttajamateriaalit käyttöön. Jokainen vastaa omista ruokailuistaan ja majoituksistaan itse, ne eivät sisälly kurssin hintaan.

CMAS Two Star Instructor -kurssin osallistujan on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt. Yläikärajaa ei ole. Hänellä on oltava

  • Voimassa oleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • Voimassaoleva CMAS One Star Instructor -kortti.
  • Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.
  • Voimassa oleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta (HUOM: terveysselvitys ei riitä).

Pääsyvaatimusten kannalta ei ole merkitystä sillä, minkä koulutusjärjestön ensiapukurssi on kyseessä. Kaikki voimassaolevat yleisesti tunnettujen koulutusjärjestöjen myöntämät pätevyydet hyväksytään. Hapenantopätevyyden osalta on tärkeää, että koulutuksessa on huomioitu erityisesti sukeltajantaudin ensiapu.

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.

 

Lisätieto: Kurssin ohjelma