Sve | En

Sukelluskuvauksen SM-kilpailut

Aika: 1.11.2017
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Sukeltajaliitto järjestää Sukelluskuvauksen SM-kilpailut 2017, joihin voivat osallistua Liiton seurojen jäsenet ja Liiton henkilöjäsenet (lisätietoa henkilöjäsenyydestä).

Kilpailusarjat

A. Makro (luonnonvedet Suomessa tai Suomen ulkopuolella)

B. Normaali/laajakulma (luonnonvedet Suomessa)

C. Normaali/laajakulma (luonnonvedet Suomen ulkopuolella) 

D. Allaskuvat

E. Teemasarja: Kisa

F. Sukellusaiheiset pintakuvat (Suomessa tai Suomen ulkopuolella otetut kuvat, joiden kuva-alasta ainakin noin kolmannes on vedenpinnan yläpuolelta)

G. Videosarja (Video voi olla enintään 3 minuuttia pitkä, ja vähintään noin puolet siitä on oltava veden alta. Sarjaan voivat osallistua myös useamman henkilön yhteistyönä toteutetut teokset.)

H. Nuorten sarja (Sarjaan saavat osallistua millä tahansa sukellusaiheisilla valokuvilla tai videoilla kilpailuvuoden aikana enintään 16 vuotta täyttävät. Alle 16-vuotiaat saavat osallistua tasavertaisesti kaikkiin sarjoihin.)

Kuhunkin sarjaan voi osallistua enintään kolmella kuvalla ja videosarjaan enintään kolmella videolla, joissa sama henkilö on kuulunut tekijöihin.

Kilpailutöiden toimittaminen

Kilpailutöiden tulee olla Liiton toimistolla viimeistään 1.11.2017 klo 16. Ne voi toimittaa joko sähköisesti (esim. Dropbox, WeTransfer) osoitteseen sukelluskuvaSM2017@sukeltaja.fi tai postitse muistitikulla tai levykkeellä osoitteeseen Sukeltajaliitto ry, Radiokatu 20, 00240 Helsinki.

Tulokset julkaistaan sukeltaja.fi-sivustolla ja palkituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

Kilpailun säännöt

Kuvia aiemmista kilpailuista