Sve | En | Ru

CMAS Two Star Diver -kurssi

Aika: 1.7.-30.9.2022
Paikka: Joensuu
Järjestäjä: Joensuun Urheilusukeltajat ry
Vastuukouluttaja:Aleksi Kuronen
Kuvaus:

Laitesukelluksen jatkokurssi järjestetään Joensuussa ja Kontiolahdella. Kurssin hinta on 250€ joka sisältää teoriamateriaalin, allasharjoitukset ja avovesiharjoitukset. Kurssilla on mahdollista käyttää seuran laitepakettia, mutta muu henkilökohtainen sukellusvarustus tulee olla oppilaalla itsellään. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.6.2022.

CMAS Two Star Diver -kurssin tavoitteena on kehittää edelleen CMAS One Star Diver -kurssilla opittuja laitesukelluksen perustaitoja ja perehdyttää sukeltaja edistyneempiin laitesukellustaitoihin, kuten keskisyvien sukellusten tekemiseen, vedenalaiseen suunnistukseen, sukeltamiseen pimeissä olosuhteissa, jne. Kurssin hyväksytysti läpäisseellä sukeltajalla on valmiudet 20-30 metrin syvyysalueella sukeltamiseen pienimmällä mahdollisella riskitasolla.

Ennakkovaatimukset kurssille:

CMAS Two Star Diver -kurssin osallistujan on oltava vähintään 15 vuotta täyttänyt. Yläikärajaa ei ole.
Hänellä on oltava:
• Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
• CMAS One Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn
sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-2 (Autonomous Diver ) -standardin vaatimukset täyttävä kortti.
• Lääketieteellinen sukelluskelpoisuus, joka on todettu joko terveysselvityslomakkeella tai sukeltajan lääkärintodistuksella.
• Huoltajan kirjallinen lupa, mikäli oppilas on alaikäinen.


CMAS suosittelee voimakkaasti, että jo CMAS Two Star Diver -sukeltajat suorittaisivat hätäensiapu- ja hapenantokoulutukset.

 

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille