Sve | En | Ru

Sukeltaen Itämeri puhtaaksi – Wärtsilä Project Aware 2021

Aika: 28.8.2021
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto & Wärtsilä
Kuvaus:

28.8.2021 klo 11-15
Kafé Koma, Eläintarhantie 12, Helsinki

Kuinka mahtavaa olisi, jos Itämeren pohjalla ei lojuisi lainkaan polkupyöriä, skeittilautoja, pulloja tai terassikalusteita? Auttaaksesi tämän unelman toteuttamisessa tule mukaan ympäristön siivoustapahtumaan, jossa voit antaa oman panoksesi siistimällä rantoja tai sukeltamalla roskaa merenpohjasta muiden vapaaehtoissukeltajien kanssa. Olet tietysti tervetullut mukaan myös ihan vaan seuraamaan, kun sukeltajat nostavat mitä eriskummallisimpia, roskiksi muuttuneita esineitä kotimeremme pohjasta lauantaina 28.8.2021 klo 11-15!

Jo vuosien ajan Wärtsilän sukelluskerho on tehnyt yhteistyötä eri tahojen, kuten Helsingin kaupungin, Sukeltajaliiton ja Project AWARE:n kanssa. Project AWARE on kansainvälinen hanke, joka innostaa sukeltajia ympäri maailman suojelemaan merenalaista elämää. Vuosittain tämä sukellustapahtumaan on koonnut yhteen sukelluksen harrastajia Helsingissä.

Tänä vuonna katsellessasi sukeltajien työskentelyä, voit samalla vaikkapa herkutella Kafé Komassa tai jutella sukeltajien kanssa sukellusharrastuksen aloittamisesta. Lisäksi voit osallistua siivoustalkoisiin rannan puolella yhdessä SATAKOLKYT-hankkeen kanssa. SATAKOLKYT-hanke haastaa ihmiset liikkumaan Helsingin 130 kilometriä pitkällä Itämeren rantaviivalla ja siivoamaan sitä samalla roskista.

Jos haluat osallistua tapahtumaan Project Aware -sukeltajana, rekisteröidy tämän linkin kautta viimeistään 15.8.2021. Huom. turvallisuussyistä sukeltajilla tulee olla n. 50 sukellusta takanaan ja omat sukellusvarusteet sekä -sertifikaatti tulee ottaa mukaan.

Tällä videolla näet tunnelmia viime vuoden tapahtumasta.

Tapahtuma Facebookissa