Sve | En | Ru

6.3.2024 tapahtumat

Laitesukelluskokeilu

Aika: 6.3.-6.2.2024
Paikka: Kauhajoki
Järjestäjä: Suupohjan Sukeltajat - Susu Ry
Kuvaus:

Sukellusseura Suupohjan Sukeltajat ry järjestää laitesukelluskokeilun Keskiviikkona 6.3. klo 17.00 – 20.00 Virkistysuimala Virkussa Kauhajoella.

Alaikäraja 15v.

Lisätieto:
 
 

CMAS One Star Instructor - täydennyskoulutus lähikouluttaja->M1

Aika: 6.3 - 31.7.2024
Paikka: Lohja
Järjestäjä: Sukellusseura Simppu ry
Vastuukouluttaja: Marko Niinistö
Kuvaus:

CMAS One Star Instructor -täydennyskoulutuskurssin lähiopetus, altaat ja avovedet pidetään Lohjalla maalis-kesäkuussa. Tarkemmat kurssipäivät sovitaan kurssille ilmoittautuneiden kesken. Kurssilla saavutat valmiudet toimia järjestämisohjeessa määriteltyjen kurssien vastuukouluttajana ja avustajana. Kurssin teoriaosuus suoritetaan Sukeltajaliiton Dyykki-oppimisympäristössä.

Kurssi sisältää Dyykki-materiaalin, opetuksen, kortituksen ja niiden CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit käyttöön, joiden vastuukouluttajana CMAS One Star Instructor voi toimia.

Täydennyskoulutuksen tavoitteena on lähikouluttajien osaamisen ja valmiuksien korottaminen CMAS One Star Instructor -tasolle. Täydennyskoulutuksen tärkeänä sisältönä on lähikouluttajan perehdyttäminen sukelluskoulutuksen käsitteisiin, periaatteisiin ja taitoihin, ja erityisesti vastuukouluttajan tehtäviin.

CMAS One Star Instructor -täydennyskoulutuskurssin osallistujalla on oltava:

  • Voimassa oleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta
  • CMAS Rescue Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä laitesukelluskortti
  • Sukeltajaliiton Lähikouluttaja -kortti
  • Voimassa oleva hätäensiapupätevyys
  • Voimassa oleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus laitesukelluskelpoisuudesta (HUOM: terveysselvitys ei riitä)
  • Vähintään 100 kirjattua laitesukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa (yösukelluksia, jääsukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, hylkysukelluksia, sukelluksia 30-40 metrin syvyysalueella, seoskaasusukelluksia jne.)

Kurssille ilmoittaudutaan www.sukeltaja.fi –sivujen tapahtumakalenterin kautta. Lisätiedot marko.niinisto@sukeltaja.fi

Lisätieto: Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille