Sve | En | Ru

Majoitus

Jokainen osallistuja huolehtii itse majoitusvarauksensa. Leiri järjestetään kahdessa tukikohdassa Kesälahdella ja Punkaharjulla, joten voit valita majoitutko peräkkäin molemmissa paikoissa vai pelkästään toisessa. Tukikohtien välimatka on noin 40 km, ja autoilevana siirryt välin reilussa puolessa tunnissa.

Ensijaisiksi vaihtoehdoiksi suosittelemme huone- tai mökkimajoituksen varaamista alueella olevilta palvelujen tarjoajilta. Leirin ajankohta osuu alueella juuri kuumimpaan sesonkiin, joten varaa majoituksesi ajoissa. Parhaat majoitustilat varataan jo talven aikana.

 

Punkaharju

Punkaharju Resort (ent. Punkaharjun Lomakeskus) on monipuolinen lomapaikka Saimaan rannalla. Sen alueella toimiva huvipuisto Kesämaa tarjoaa kesäaikaan tekemistä myös perheen lapsille. Valitettavasti Punkaharju Resort on jo täyteen varattu (5.-8.8.) leirin toisena viikonloppuna. Saimaan järvileirille osallistuvat saavat 10 % alennuksen majoitushinnoista. Majoitustilat ovat muutaman sadan metrin tai korkeintaan kilometrin päässä leirin laivoista. Varaukset puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoita varausta tehdessäsi koodi LIITTO60V. 
www.punkaharjuresort.fi 

Matkailukeskus Harjun Portti vuokraa mökkejä ja loma-asuntoja. Majoitustiedustelut ainakin jälkimmäisen viikonlopun osalta kannattaa tehdä Harjun Porttiin. Leirin laivat ovat korkeintaan muutaman sadan metrin päässä majoituspaikoista. Saimaan järvileirille osallistuvat saavat 10 % alennuksen majoitushinnoista, kun varaus on vähintään 4 yötä. Varaukset puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoita varausta tehdessäsi koodi LIITTO60V.

www.harjunportti.fi

Punkaharjun alueella on laajasti majoitusmahdollisuuksia, kunhan varauksista huolehtii hyvissä ajoin.
www.visitpunkaharju.fi

 

Kesälahti

Karjalan Kievari tarjoaa majoitusta hotellihuoneissa tai mökeissä. Lähimmät mökit ovat laivalaiturin vieressä, josta laivat lähtevät retkille alkuleirin ajan (la 30.7.-pe 5.8.). Kievarissa on moottoripyörien kokoontumisajotapahtuma leirin jälkimmäisenä viikonloppuna, jolloin leirintäalue ei ole käytössämme. Saimaan järvileirille osallistuvat saavat 10 % alennuksen majoitushinnoista. Ilmoita varausta tehdessäsi, että osallistut Sukeltajaliiton järvileirille. 
www.karjalankievari.fi

Ruokkeen lomakylässä on mökkimajoitusta. Laivat toimivat lomakylän laiturista loppuleirin ajan (to 4.8.-su 7.8.). Saimaan järvileirille osallistuvat saavat 10 % alennuksen majoitushinnoista. Ilmoita varausta tehdessäsi, että osallistut Sukeltajaliiton järvileirille. 
www.ruokkeenlomakyla.fi

Kiteen alueella on tarjolla myös muita majoitusmahdollisuuksia, kunhan varaukset tekee hyvissä ajoin.
www.visitkarelia.fi

 

Laivat

Leirillä on neljä laivaa, ja niiden punkkapaikat ovat toissijaisena majoitusvaihtoehtona. Näitä paikkoja on tarjolla rajallisesti, noin 38 vuodepaikkaa, joten kaikki leiriläiset eivät mahdu majoittumaan näihin. Majoitustilaa sisältävät laivat ovat (suluissa oleva viikonpäivä tarkoittaa iltayötä):

M/S Tuplaseiska (Imatran Urheilusukeltajat): 4 henkilöä (PE-TI Kesälahdessa ja KE-LA Punkaharjulla)

M/S Marie Antoinette (Kuopion Urheilusukeltajat): 12 henkilöä (koko leiri PE-LA Kesälahdella)

M/S Tornator I (Mikkelin Urheilusukeltajat): 12 henkilöä (koko leiri PE-LA Punkaharjulla)

M/S Kavassi (Savonlinnan Urheilusukeltajat): 10 henkilöä (PE-TI Punkaharjulla ja KE-LA Kesälahdessa)

Laivojen majoitustilat eivät ole yhtä laadukkaita kuin kaupallisten toimijoiden mökit ja huoneistot. Varaa mukaan laivamajoitusta varten liinavaatteet (lakana ja tyynynpäällinen) sekä peitto tai makuupussi. 


Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita