Uutiset

Julkaistu 15.3.2023

Sukeltajaliiton hallitus tiedottaa

Hallitus piti vuoden kolmannen kokouksensa Teams-kokouksena 9.3.

Kevätkokous lähestyy

Liiton kevätkokouskutsu julkaistiin sukeltaja.fi uutisissa 2.3.

Kokouksessaan hallitus käsitteli Liiton talouden näkymiä ja allekirjoitti Liiton tilinpäätöksen sähköisesti. Tilinpäätös oli 69 835 euroa alijäämäinen. Alijäämää kertyi 28 tuhatta euroa enemmän kuin oli suunniteltu.

Sekä tilinpäätös että hallituksen hyväksymä Liiton vuosikertomus käsitellään Liiton kevätkokouksessa 1.4. Vuosikertomus kertoo keskeisimmät asiat Liiton toiminnasta ja taloudesta, ja se on myös erinomainen dokumentti seurojen käyttöön, jolla voi välittää tietoa Liiton toiminnasta. Vuosikertomus löytyy materiaalipankista kevätkokouskansiosta.

Huomioittehan, että kevätkokouksen tulee ilmoittautua viimeistään 27.3.

Seurakysely

Liitto tekee jälleen seurakyselyn, ja se on lähetetty seurojen puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille 13.3. Toivomme mahdollisimman monen seuran vastaavan kyselyyn. Se on erinomainen mahdollisuus antaa palautetta ja lisätä ymmärrystämme seurojen arjesta.

Puheenjohtajailta

Hallitus muistuttaa puheenjohtaja-illasta, joka järjestetään 21.3. Siellä tulemme myös keskustelemaan seurojen hyvinvoinnista ja tarpeista. Useita Liiton hallituksen jäseniä on paikalla keskustelemassa. Tervetuloa mukaan!

Diving for Science

Sukeltajaliiton tiedevaliokunta ja Suomen meriarkeologinen seura (MAS) järjestävät Suomenlinnassa 22.-23.4. tiedesukeltamiseen keskittyvän seminaari- ja verkostoitumistapahtuman.

Luvassa on kiinnostava kattaus erilaisia aiheita koti- ja ulkomaisten esiintyjien esittäminä sekä verkostoitumista. Tutustu ohjelmaan Liiton tapahtumakalenterissa ja varaa paikkasi ajoissa, koska paikkoja on vain rajallinen määrä.

Lasten ja nuorten kesäleiri ja ideoita nuorten toimintaan

Paljon positiivista palautetta saanut Kelventeen kesäleiri järjestetään myös tulevana kesänä. Nähdäänkö teidän seuranne nuoria tänä vuonna mukana leirillä?

Jos lasten ja nuorten toimintanne kaipaa uusia ideoita tai koulutusta, Liiton nuorisopäällikkö ja nuorisovaliokunta ovat seurojen käytettävissä. Nuorisovaliokunta järjestää vuoden aikana lukuisia koulutuksia, ideawebinaareja ja tapahtumia. Yhteydenotot nuorisopäällikkö Minna Tammesvirta: minna.tammesvirta at sukeltaja.fi.

Turvallisuusohje hengenpidätyslajien harrastamisesta uimahalleissa

Sukeltajaliitto ry, Suomen Uimaliitto ry, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry (SUH) ja Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) ovat yhteistyössä laatineet turvallisuusohjeen hengenpidätyslajien harrastamisesta uimahalleissa, kylpylöissä, maauimaloissa ja muissa vastaavissa paikoissa. Ohjeella halutaan kannustaa uimahalleja mahdollistamaan ja tukemaan hengenpidätyslajien vastuullista harjoittelua ja turvallisten käytäntöjen leviämistä. Lue tarkemmin sukeltaja.fi uutisista.Hallituksen seuraava kokous on tarvittaessa torstaina 23.3., ja muut suunnitellut kokouspäivät vuonna 2023 ovat: to 1.6., la 2.9., to 28.9. la 9.12.

Puheenjohtaja Harri Nieminen, harri.nieminen at sukeltaja.fi
Toiminnanjohtaja Sari Nuotio, sari.nuotio at sukeltaja.fi


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita