Sve | En | Ru

Lasten ja nuorten kesäleiri

Aika: 30.6.-2.7.2023
Paikka: Padasjoki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Kesän 2022 kesäleiri sai paljon positiivista palautetta erityisesti mukavan leiripaikan ansiosta. Ja sinne suunnataan myös ensi kesänä!

Kesäleiri pidetään kesä-heinäkuun vaihteessa Kelventeen saareessa Päijänteellä. Venekuljetukset Padasjoen satamasta.  Padasjoen sataman lisäksi kyyti muutamalle leiriläiselle järjestyy myös Karisalmelta käsin.

Viikonlopun leiri alkaa perjantaina noin klo 13 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Tarkemmat aikataulut tulevat lähempänä leiriä.

Leirillä majoitus on teltoissa (myös oman majoitusteltan tai riipparin voi ottaa mukaan), syödään ulkona, uidaan ja sukelletaan paljon ja eletään hetki ilman sähköä -  oikeaa kesäleirielämää siis!

Leirin ikärajat: snorkkelisukeltajat 10 v.  ja laitesukeltajat 12 v. Suositus on, että ohjaajia/huoltajia tulee mukaan vähintään yksi per 4 lasta ja laitesukeltaville alle 15-vuotiaille olisi mukana "oma" laitesukeltava aikuinen. 

Leirin hinta: 85 €/hlö. Hinta sisältää telttamajoituksen puolijoukkueteltassa, ruokailut, ohjelman ja venekyydit leirisaareen ja takaisin. 

Omat varusteet: omat sukellusvarusteet, pelastusliivit, ruokailuastiat sekä juomapullon, leirielämään sopivat vaatteet sekä kengät, makuualusta ja -pussi, henkilökohtaiset hygieniatavarat ja lääkkeet. Lisäksi aurinkorasva ja hyttyskarkote. Laitesukeltajat huomioikaa, että tulette leirille omat paineilmapullot täytettynä.

Lisätiedot: minna.tammesivrta(at)sukeltaja.fi, p. 040 7641157

Ilmoittautumiset: Tapahtumakalenterin kautta viimeistään 31.5.2023

Leirin toteuttavat Riihimäen urheilusukeltajat ja Hämeenlinnan sukeltajat yhteistyössä Sukeltajaliiton kanssa.

 

Päijänteen kansallispuistosta ja retkeilystä kauniista Kelventeen saaresta löytyy useista kirjoituksista. 

https://retkipaikka.fi/kelventeen-harjupolku-padasjoella/

https://visitpaijanne.fi/aktiviteetit/retkeilyreitit/kelventeen-harjupolku-97-km/

Kelvenne, Likolahti, Retkisatama. Koordinaatit Euref-Fin (~ WGS84) lat: 61° 23.7'''''''' lon: 25° 26.8'''''''' ETRS-TM35FIN: N: 6807772 E: 417037

 

  Ilmoittaudu tapahtumaan