Uutiset

Julkaistu 8.9.2022

Kutsu Sukeltajaliiton syyskokoukseen

Tervetuloa Sukeltajaliitto ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen!

Kokous järjestetään hybridikokouksena. Kokoukseen niin paikan päällä kuin etäyhteydellä (Teams) osallistuvilta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen 3.10. mennessä.

Aika: 8.10.2022 klo 13.00
Paikka: Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki, 5 krs. Sininen aula

Ohjeita kokoukseen osallistumiseksi

  • Sekä paikan päällä että etäyhteydellä (Teams) kokoukseen osallistuvien tulee ilmoittautua etukäteen Liiton kalenterissa viimeistään 3.10.2022.
  • Ilmoittautuessa kirjaa lisätietoihin, osallistutko etänä vai paikan päällä. Kirjaa lisätietoihin myös, osallistutko vierailuun Suunnolla ennen kokousta.
  • Virallisen kokousedustajan tulee toimittaa valtakirja 3.10.2022 mennessä sähköpostilla: office@sukeltaja.fi.
  • Valtakirja tulee lähettää siitä sähköpostiosoitteesta, joka on ko. etänä tai paikan päällä osallistuvan kokousedustajan käytössä ja jonne henkilökohtainen kutsu kokoukseen etäosallistumiseksi ja/tai tarvittaessa sähköinen äänestyslinkki lähetetään.
  • Kyseinen sähköpostiosoite voi siis tarvittaessa toimia myös kokousedustajan käyttäessä äänioikeuttaan, mikäli kokouksessa tarvitaan suljettuja äänestyksiä. Sähköpostiyhteys on siis tarpeen olla käytössä kokouksen aikana.
  • Kokoukseen määräajassa ilmoittautuneille lähetetään osallistumiskutsu (Teams-linkki) ainoastaan siinä tapauksessa, että myös valtakirja on toimitettu määräajassa.

Ilmoittaudu syyskokoukseen kalenterissa

Jotta kokous saadaan vietyä läpi sujuvasti

  • päätösasioiden osalta, pyydämme jäseniä tutustumaan ennalta kokousmateriaaleihin huolellisesti
  • pyydämme, jos mahdollista, valitsemaan etäyhteydellä osallistuvaksi kokousedustajaksi henkilön, jolle etäyhteyksien avulla toimiminen on jo ennalta tuttua
  • etäosallistujille annetaan ennen kokouksen alkua ohjeet, miten toimitaan kokouksen aikana
  • mikäli on tarpeen äänestää (esim. henkilövaali), käyttävät sekä paikan päällä olevat että etänä osallistuvat samaa äänestystyökalua, eli jokaisella tulee olla valmius äänestää sähköistä työkalua käyttämällä esim. älypuhelimen kautta.

Valtakirja

Kokousedustajalla tulee olla asianmukaisesti täytetty valtakirja, joka siis pyydetään toimittamaan etukäteen edellä olevien ohjeiden mukaisesti. Sama henkilö voi valtakirjalla edustaa vain yhtä jäsenyhdistystä. Liiton kokouksessa jäsenyhdistystä voi edustaa vain henkilö, joka on kyseisen yhdistyksen jäsen. Yhteisöjäsenen kokousedustajalla tulee olla yhteisöjäsenen nimenkirjoittajan allekirjoittama valtakirja.

Ajankohtaiset asiat

Ennen virallisia kokousasioita kuullaan ajankohtaisista asioita sekä palkitaan ansioituneita. Myös Sukeltajaliiton ympäristöpalkinto jaetaan ennen virallisen kokouksen alkua.

Kokousasioista

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Hallitusvaalissa valitaan erovuoroisten hallituksen jäsenten lisäksi Liiton puheenjohtaja. Erovuorossa olevat jäsenet löytyvät tästä uutisesta.

Hallituksen esitys vuoden 2023 toimintasuunnitelmaksi tullaan viemään syyskokouskansioon lähempänä kokousta www.sukeltaja.fi > Materiaalipankki > Hallinnolliset dokumentit > Syyskokous > 2022. Talousarvio vuodelle 2023 löytyy toimintasuunnitelman lopusta.

Kokouksen esityslistalla on henkilöjäsenen jäsenmaksu vuonna 2023. Jäsenmaksuista päätettiin jo kevätkokouksessa, mutta hallitus haluaa ottaa henkilöjäsenen osalta asian uudelleen käsittelyyn. Hallitus esittää: henkilöjäsenen jäsenmaksu vuodelle 2023 on 29 euroa. Henkilöjäsenen jäsenmaksun suuruus on 50 % tästä, kun henkilö liittyy uutena jäsenenä elo−joulukuun välisenä aikana.

Liiton ympäristöohjelmaan tehdyt päivitykset tuodaan myös kokouksen hyväksyttäviksi, kuten toimintasääntömme edellyttää.

Toivomme runsasta osanottoa Liiton syyskokoukseen. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan!


HALLITUS


Valtakirjaan merkityt viralliset kokousedustajat sekä syyskokoukseen kutsuttavat palkittavat toivotetaan ennen syyskokousta tervetulleiksi tutustumaan SUUNNON tuotantoon Vantaalle, Suunnon toimitiloihin.

Osoite on: Suunto Oy, Tammiston Kauppatie 7, 01510 Vantaa. Tapaamme Suunnolla la 8.10. klo 9:45, jotta Suunnon tuotannon esittely pääsee alkamaan klo 10. Esittelyyn on varattu aikaa 1,5 tuntia ja sen jälkeen siirrymme Pitäjänmäelle Sporttitalolle syyskokousta varten. Sporttitalolla on klo 12 alkaen tarjolla kevyttä lounasta ja mahdollisuus tutustua Liiton toimiston tiloihin. Syyskokous alkaa klo 13.

Ilmoittautuminen Suunnon vierailulle: kun ilmoittaudut Liiton kokoukseen Liiton kalenterissa, merkitse samalla lisätietoihin, mikäli aiot osallistua vierailukäyntiin Suunnolla. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Kokousmateriaalit löytyvät täältä

 

 


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita