Sve | En | Ru

Sukeltajaliiton syyskokous

Aika: 8.10.2022
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto Ry
Kuvaus:

Sukeltajaliiton sääntömääräinen syyskokous pidetään Helsingissä Sporttitalolla, Valimotie 10. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Ennen varsinaista kokousta vierailemme Suunnolla Vantaan Tammistolla, Tammiston Kauppatie 7, 01510 Vantaa. Vierailuun Suunnolla voivat osallistua syyskokouksen valtakirjaan merkityt viralliset kokousedustajat.

Syyskokoukseen ja Suunnolla vierailuun tulee ilmoittautua ja valtakirja toimittaa 3.10. mennessä. Myös etäyhteydellä osallistuvien tulee ilmoittautua 3.10. mennessä. 

Kokouskutsu, esityslista ja valtakirjapohja löytyvät Sukeltajaliiton kotisivujen Materiaalipankin hallinnolliset dokumentit/syyskokous/2022 -kansiosta.

Kokouksessa hyväksytään vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja budjetti. Kokouksessa valitaan jäseniä Liiton hallitukseen erovuoroisten tilalle. Liitolle valitaan myös uusi puheenjohtaja. Ehdokkaiden haku on käynnissä, lue tarkemmin täältä.

Kokouksessa päätetään myös henkilöjäsenen jäsenmaksusta vuodelle 2023.

Aikataulu: Kokoontuminen Suunnolla klo 9:45 - tuotantoon tutustuminen klo 10:00 - 11:30. Pyydämme saapumaan ajoissa paikalle.

Tämän jälkeen siirtyminen Pitäjänmäelle Sporttitalolle. (ajoaika noin 20 min). Sporttitalossa kevyt lounastarjoilu klo 12.00 ja mahdollisuus tutustua Liiton toimistoon.

Syyskokous alkaa klo 13:00.

  Ilmoittaudu tapahtumaan