Sve | En | Ru

CMAS Two Star Instructor -crossover kurssi

Aika: 3.4.-11.6.2023
Paikka: Rovaniemi
Järjestäjä: Rovaniemen Urheilusukeltajat ry
Vastuukouluttaja:Liiton toimisto
Kuvaus:

Rovaniemen Urheilusukeltajat yhdessä Sukeltajaliiton kanssa järjestävät CMAS Two Star Instructor -crossover kurssin.

Kurssille ilmoittaudutaan www.sukeltaja.fi –sivujen tapahtumakalenterin kautta, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.3.2023. Lähiopetusjakso pidetään Rovaniemellä 9.-11.6.2023.

CMAS Two Star Instructor muuntokurssin tavoitteena on kokeneiden snorkkelisukelluskouluttajien (CMAS Two Star Snorkel Diving Instructor) osaamisen laajentaminen laitesukelluskoulutukseen, tai toisen koulutusjärjestöjen laitesukelluskouluttajien pätevöittäminen CMAS-laitesukelluskouluttajiksi. Snorkkelisukelluskouluttajille suunnattu Crossover -koulutus keskittyy laitesukelluskurssien sisältöihin ja laitesukelluksen erityispiirteisiin, järjestämisohjeisiin, käsitteisiin, periaatteisiin ja taitoihin liittyen. Toisen koulutusjärjestön laitesukelluskouluttajat perehdytetään Sukeltajaliittoon ja CMAS:n, ja koulutuksen järjestämiseen seuratoiminnan ympäristössä.

Kurssi antaa sen hyväksytysti läpäisseille kouluttajille valmiudet kaikkien CMAS:n koulutusohjelmaan kuuluvien harrastesukelluskurssien vastuukouluttajana toimimiseen turvallisella ja pätevällä tavalla.

CMAS Two Star Instructor -crossover kurssin osallistujalla on oltava:

  • Voimassa oleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta
  • CMAS Rescue Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä laitesukelluskortti
  • CMAS Three Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-3 (Dive Leader) -standardin vaatimukset täyttävä voimassa oleva laitesukelluskortti
  • Joko voimassa oleva CMAS Two Star Snorkel Diving Instructor -kortti, tai toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24802-2 (Requirements for the training of scuba instructors) -standardin vaatimukset täyttävä voimassa oleva laitesukelluskouluttajakortti
  • Voimassa oleva hätäensiapupätevyys
  • Voimassa oleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus laitesukelluskelpoisuudesta (HUOM: terveysselvitys ei riitä)
  • Vähintään 100 kirjattua laitesukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa (yösukelluksia, jääsukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, hylkysukelluksia, sukelluksia 30-40 metrin syvyysalueella, seoskaasusukelluksia jne.)

 

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 150,- euroa. Hinta sisältää Sukeltajaliiton Dyykissä olevan oppimismateriaalin, opetuksen, allas- ja tilavuokrat ja kortituksen.

Hinta ei sisällä oppilaiden matka-, eikä majoituskuluja eikä avovesiharjoitusten kaasutäyttöjä.

  Kurssin ohjelma
Ilmoittaudu kurssille