Sve | En

Jäsenrekisteri

Sukeltajaliiton jäsenrekisteri on myös Sukeltajaliittoon kuuluvien jäsenseurojen jäsenrekisteri.

Henkilörekisterilaki edellyttää, että henkilöllä on oikeus nähdä, mitä tietoja hänestä on tallennettu henkilötietoja sisältävään rekisteriin. Sukeltajaliiton jäsenrekisterin henkilörekisteriseloste löytyy alapuolelta.

Sukeltajaliiton jäsen voi tarkastella omia tietojaan kirjautumalla Sukeltajaliiton sivuille osoitteessa www.sukeltaja.fi. Kirjautuminen tapahtuu sivuston oikeasta ylälaidasta ja edellyttää jäsenrekisteriin talletettua sähköpostiosoitetta. Jos tiedoistasi puuttuu sähköpostiosoite, ilmoita voimassa oleva osoite Sukeltajaliittoon, niin aktivoimme tunnuksesi.

 

Henkilörekisteriseloste

Henkilötietolain (523 /99)10 §:n mukainen REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Sukeltajaliitto ry
Osoite: Valimotie 10, 00380 Helsinki
Muut yhteystiedot: p. 09 3481 2258, office@sukeltaja.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Nimi: Riku Verkkomäki

3. Rekisterin nimi

Sukeltajaliitto ry:n jäsenrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on osoittaa henkilön jäsenyys Sukeltajaliittoon, pitää yllä yhteystietoja Sukeltajaliiton jäsenlehden lähettämistä varten ja taltioida jäsenen sukelluskoulutustietoja rekisterin tietosisällön mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö

Etu- ja sukunime, henkilötunnus (vähintään syntymäaika ja henkilötunnuksen 7. merkki: - tai A), osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, jäsenseura(t), sukupuoli, suoritetut Liiton koulutusohjelman mukaiset sukelluskurssit, kursseista myönnetyt kortit, jäsenlehden lähetystieto, jäsenmaksutiedot, vakuutusmaksutiedot, muu laskuhistoria (esimerkiksi verkkokaupan kautta tilatut tuotteet).

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Sukeltajaliiton jäsenseurojen jäsenrekisterin ensisijaiset pääkäyttäjät pitävät jäsenrekisterin ajantasaisena. Jäsenet ilmoittavat itse osoitemuutokset joko kirjautumalla www.sukeltaja.fi-sivustolle ja muokkaamalla omia yhteystietojaan tai ilmoittamalla Liiton toimistolle tai oman seuran rekisterin pääkäyttäjälle muuttuneet yhteystiedot. Myös Itellan tiedotuspalvelu toimittaa tietoja osoitteenmuutoksista niiltä osin, mitä Itellaan on ilmoitettu. Sukelluskurssien kouluttajat toimittavat (seuran rekisterin pääkäyttäjän kautta) tiedot kurssilaisista.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Sukeltajaliiton hallituksen päätöksellä rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Jäsenseurat ilmoittavat Sukeltajaliittoon henkilöt, joilla on oikeudet muokata ja/tai lukea seuran jäsentietoja.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Sukeltajaliiton hallituksen päätöksellä rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto
Korttihakemukset ja muut mahdolliset jäsentietoja sisältävät manuaalisesti käsiteltävät asiakirjat säilytetään lukituissa säilytystiloissa. Ainoastaan määrätyillä Sukeltajaliiton työntekijöillä on oikeus käsitellä asiakirjoja.

B. Sähköisesti käsiteltävät tiedot
Ainoastaan Sukeltajaliiton työntekijöillä, sukellusseurojen määrätyillä rekisteristä vastaavilla henkilöillä sekä Sukeltajaliiton toimeksiannosta toimivien yritysten työntekijöillä on oikeus käyttää jäsenrekisteriä ja ylläpitää sen tietoja. Jokaisella käyttäjällä on oma henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Järjestelmä on suojattu asianmukaisesti ja suojaustoimenpiteitä päivitetään tarvittaessa.

10. Tarkastus- ja kielto-oikeus

Sukeltajaliiton jäsenellä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on jäsenrekisterissä. Jäsen pääsee tarkastelemaan omia tietojaan kirjautumalla sivustolle osoitteessa www.sukeltaja.fi. Pyydettäessa toimitamme tiedot myös kirjallisessa muodossa.

Rekisteröityjen jäsenten tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteröity voi kieltäytyä vastaanottamasta Sukeltajaliiton tiedotteita sähköpostitse ilmoittamalla siitä seuran rekisterin pääkäyttäjälle tai liiton toimistolle tai muokkaamalla omia tietojaan kirjautuneena jäsensivustolle.


Snorkkelisukellus - sukella seikkailuun

Jaakko Ala-Hiiro

Katso lisää videoita