Uutiset

Julkaistu 29.6.2017

Sukeltajaliiton hallitus tiedottaa

Hallitus piti skype-kokouksen 20.6., missä valmisteltiin jo tulevan vuoden suunnittelua ja toimintasääntöuudistusta. Keskeisin uudistus tulee olemaan kurinpitosääntöjen erottaminen toimintasäännöstä omaksi säännöstökseen. Näin kurinpitosäännösten päivittäminen helpottuu ja nopeutuu.

Hallitus keskusteli päihteiden käytöstä liittyen sukellukseen ja sukellusurheiluun, mihin myös Liiton eettiset ohjeet ottavat kantaa. Kaikkien Liiton tapahtumien, joihin osallistuu alaikäisiä, tulee olla savuttomia ja päihteettömiä. Myöskään nuuskan käyttö ei ole sallittua.

Sukeltajaliitto on antanut Liikenne- ja viestintäministeriölle lausunnon vesiliikennelain kokonaisuudistusta koskevasta arviomuistiosta ja lähestynyt asiaa nimenomaan yhdistystoiminnan näkökulmasta.

Uppopallon EM-kisat ovat käynnissä Helsingissä. Finaalit pelataan lauantaina Pirkkolan uimahallissa. Pelejä voi seurata livenä osoitteessa www.aapiskukko.com/uwrec. Lämpimät kiitokset kisoissa puurtaville vapaaehtoisille, joita ilman tämä ei olisi mahdollista!

Sukeltajaliiton toimisto on suljettuna kesälomien ja lomautusten vuoksi koko heinäkuun. Hyvää sukelluskesää kaikille!


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita