Uutiset

Julkaistu 5.4.2017

Tule tekemään turvallisuustyötä

Turvallisuusvaliokunnan nykyinen jäsenistö etsii porukkaansa turvallisuusohjeistuksen tekijöitä tarjoten samalla näköalapaikan suomalaiseen sukeltamiseen ja yhteisen lajimme kehittämiseen!

Turvallisuusvaliokunta muuttui työryhmästä valiokunnaksi vuonna 2016, ja samalla tehtäväpiiri laajeni kattamaan myös turvallisuusohjeistuksen kokonaisvaltaisemman päivitystyön. Tähän tehtävään kuuluu mm. ohjeistuksen ja sääntöjen ajanmukaistaminen, lajikohtaisten ohjeiden ja tarkistuslistojen päivittäminen ja luominen sekä osallistuminen näistä tiedottamiseen. Työ liittyy olennaisesti myös Turvallinen Sukeltaja -kampanjaan, jonka tavoitteena on mm. vaikuttaa sukeltajien asenteisiin samalla kun se profiloi Liiton turvallisuustyötä yhä paremmin näkyväksi.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Liiton turvallisuustyöhön, ota yhteyttä Matti Anttila, turvallisuusvaliokunnan pj, matti.anttila at sukeltaja.fi, p. 0500 621 791 tai Pentti Hartikainen, hallituksen jäsen, vastuualue turvallisuus, pentti.hartikainen at sukeltaja.fi, p. 050-5122382.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita