Uutiset

Julkaistu 13.6.2013

Sukeltajaliiton toimisto hakee järjestöassistenttia

Helsinki, 13.6.2013

Sinä mielellään jo sukellusta tunteva, hyvät atk-taidot omaava henkilö.
Tule vahvistamaan viisihenkistä toimistotiimiämme Helsingin Länsi-Pasilaan!

JÄRJESTÖASSISTENTTI

Sukeltajaliitto hakee palvelukseensa osa-aikaista (20 h/vko) järjestöassistenttia. Järjestöassistentti työskentelee Liiton jäsenpalveluista vastaavan jäsensihteerin alaisuudessa.

Työtehtäviin kuuluu mm:
• Jäsenpalvelu ja -neuvonta
• Tilausten käsittely, toimitus, laskutus ja seuranta
• Myyntivaraston seuranta ja hankinnat, vuosittainen inventaario
• Sukeltajien kortitukset
• Sukeltajavakuutusten/-lisenssien myynti jäsenille
• Ansiomerkkien tilaukset, toimitukset, laskutukset ja tilastointi
• Kotisivupäivitykset, palautteet kotisivuilla, jäsenpostitukset
• Rekisterin ylläpito- ja kehitystyö, erilaisten raporttiaineistojen kokoaminen rekisteristä, arkistointi
• Muut toimiston avustavat tehtävät

Järjestöassistentin työssä tarvitaan aktiivista työotetta, toimisto-ohjelmien vahvaa osaamista ja kiinnostusta sähköisten järjestelmien kehittämiseen. Huolellisuus, yhteistyökykyisyys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat ominaisuuksia, joita tässä monipuolisessa tehtävässä erityisesti tarvitaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiton toiminnanjohtaja Sari Nuotio 09-3481 2258. Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 9.8.2013 mennessä osoitteeseen: Sukeltajaliitto ry, toiminnanjohtaja Sari Nuotio, Radiokatu 20, 00093 VALO tai sähköpostitse sari.nuotio@sukeltaja.fi.

Liiton toimisto on kesälomien vuoksi suljettuna 8.-28.7.2013 ja Nuotio palaa lomalta 12.8.2013, jonka jälkeen valinta tehdään ja sovitaan työsuhteen aloittamisesta. Työsuhde alkaa viimeistään syyskuun alussa 2013 ja se on toistaiseksi voimassa oleva.

www.sukeltaja.fi.

Sukeltajaliitto ry on taloudellisesti ja toiminnallisesti menestyvä noin 11 500 sukeltajan ja 180 sukellusseuran lajiliitto, joka on myös Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valon ja Suomen Olympiakomitean jäsen. Liitto on harrastussukelluksen kehittäjä, asiantuntija, edunvalvojana ja tiedonvälittäjä. Liiton viisihenkinen toimisto sijaitsee VALO:n toimitalossa Helsingin Länsi-Pasilassa.Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita