Uutiset

Julkaistu 15.4.2013

Kevätkokousuutisia

Sukeltajaliiton kevätkokous pidettiin lauantaina 13.4. Helsingissä Suomen Urheilumuseon tiloissa, joissa osallistujilla oli mahdollisuus myös tutustua museon kokoelmiin. Ennen virallista kokousta kuultiin vanhojen Sukeltaja-lehtien ja vuosikertomusaineiston digitointiprojektista. Suomen Urheilukirjasto ja Tietopalvelun osastonjohtaja Matti Hintikka kertoi digitoinnin toteuttamisesta. Pekka Tuuri ja Matti Anttila kertoivat sukellusaiheisten uutuuskirjojen julkaisuprosessista. Lisäksi Liiton puheenjohtaja Teppo Lallukka piti ajankohtaiskatsauksen.

Kokouksessa esiteltiin vuoden 2012 vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajan ja toiminnantarkastajan lausunto ja päätettiin tilinpäätöksen vahvistamisesta. Kokouksessa päätettiin tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille.

Jäsenmaksut 2014 

Kokous päätti vuoden 2014 jäsenmaksuista.

Jäsenyhdistykset:

  • aikuiset (1999 tai ennen syntyneet) 26,00 euroa
  • norpat (2000-2007 syntyneet) 13,00 euroa
  • kuutit (vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneet) 0 euroa 
  • rinnakkaisjäsen (jäsen, josta Liitto saa yhden
  • seuran kautta Liiton maksun voi olla
  • rinnakkaisjäsenenä muissa seuroissa) 0 euroa

Muut:

  • henkilöjäsenen jäsenmaksu 80 euroa 
  • tukijäsen 1000 euroa 
  • yhteisöjäsen 260 euroa

Kokous päätti Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo ry:n jäsenyyden hakemisesta. Jäsenyys Valo ry:ssä tullaan viemään sääntömuutoksena Liiton sääntöihin, kun jäsenyys on hyväksytty. Liiton jäsenyys SLU:ssa päättyy SLU:n toiminnan päättyessä ja tullaan poistamaan Liiton säännöistä sääntöpäivityksen yhteydessä.

Lisäksi kokouksessa päätettiin ehdollepanotoimikunnan asettamisesta. Ehdollepanotoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Matti Anttila ja jäseniksi Miika Härkönen, Markku Leinonen ja Aleksi Nieminen. Toimikunta valtuutettiin täydentämään kokoonpanoaan vielä kahdella henkilöllä.

Liiton syyskokous pidetään lauantaina 19.10.2013 Helsingissä ja samana päivänä Keski-Uudenmaan Sukeltajat ry viettää 35-vuotisjuhlaansa purjealus Gerdalla kokouksen jälkeen. 

Kokouksessa tiedotettiin myös, että seuraava Liiton aluetapaaminen pidetään Kemissä lauantaina 16.11.2013. Illalla vietetään Kemin Urheilusukeltajat ry:n 40-vuotisjuhlia

Kokouksessa muistutettiin, että seuroilta toivotaan aktiivisesti esityksiä Vuoden Parhaista. Esitykset osoitetaan Liiton hallitukselle syyskuun alkuun mennessä.

 

kuva kevätkokous 2013

Matti Anttila ja Pekka Tuuri kertoivat sukellusaiheisten kirjojensa julkaisuprojekteista. 

 


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita