Uutiset

Julkaistu 19.12.2011

AIDA-äänestys vuodelle 2011

Kansainvälinen vapaasukellusjärjestö AIDA International järjestää yleisen sähköpostiäänestyksen, jonka perusteella valitaan maailman parhaat vuoden 2011 vapaasukeltajat ja AIDA toimihenkilöt. Luokkia on useita. Tittelin lisäksi kukin voittaja saa Suunnon D4i tai D6i sukellustietokoneen.

Muutamia erittäin hyviä suomalaisia ehdokkaita: Best Male Freediver: Antero Joki ja Mikko Pöntinen, Best Female Newcomer: Veera Lopez-Lehto, Best AIDA Judge: Kimmo Lahtinen, Best AIDA Volunteer: Kimmo Lahtinen ja Simo Kurra.

Antero, Mikko ja Veera ovat tehneet useita SE-tuloksia 2011. Antero vapaasukelsi ensimmäisenä suomalaisena 100 m syvyyteen. Mikko ja Veera voittivat MM-hopeaa Italian allaskisoissa. Kimmo Lahtinen on erittäin arvostettu ja pidetty tuomari mm. MM-kisoissa. Kimmo on toiminut AIDA Internationalin erittäin aktiivisena ja uudistuksia tehneenä puheenjohtajana (AIDA President) vuonna 2011. Simo on tehnyt paljon työtä mm. AIDAn IT-järjestelmän kehitystyössä. Kimmo ja Simo ovat myös kansallisesti keskeisimmät vapaasukellusasiantuntijamme ja kouluttajamme, jotka ovat mm. kirjoittaneet Vapaasukellus-kirjan. Joulukuun 2011 Sukeltaja-lehdessä on enemmän tietoa vapaasukelluksesta ja useista edellä mainituista henkilöistä.

Äänestys päättyy 31.12.2011. Kerran voi äänestää ja vain yhtä henkilöä luokkaa kohti. Sinun äänesi voi oikeasti ratkaista onko valituissa suomalaisia! Äänestysohjeet AIDA:n sivuilla AIDA . Äänestys tehdään sähköpostiviestillä: awards_2011@aidainternational.org.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita