Uutiset

Julkaistu 30.11.2011

YLE Radio Suomessa tänään Luonto-Suomen vedenalaisilta

YLE Radio Suomi ke 30.11. alkaen klo 18:06    Tekstin lähde:  yle.fi/radiosuomi

Luonto- Suomessa sukelletaan pinnan alle ja puhutaan Itämerestä ja Suomen tuhansista järvistä, joista ja lähteistä. Onko pinnan alla hämärää? Voiko jään alla sukeltaa? Mitä vesikuvaamisessa pitää ottaa huomioon? Minkälainen on hyvä sää kuvaamiseen? Miten hyvin Itämereen vajonneet hylyt tunnetaan, ja voiko pohjalla meren kylmässä kellarissa olla vielä aarteita odottamassa löytäjiä? Miten hyvin vedenalainen luonto ylipäänsä tunnetaan? Tuntevatko suomalaiset koralliriuttojen elämää paremmin kuin omat lähivesistönsä?

Kerro sukelluskokemuksistasi, kysy meritutkimuksesta tai vedessä kuvaamisesta.
Suorassa lähetyksessä ovat paikalla merentutkija, tutkimussukeltaja Juha Flinkman ja vuoden 2010 luontokuvan napannut vedenalaiskuvaaja Pekka Tuuri. Toimittajina Minna Pyykkö ja Juha Blomberg.

Osallistu lähetykseen:

Puhelimella

Suoran lähetyksen puhelinnumero on 0203-17 600. Puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,21 snt/puhelu plus 2 snt. minuutilta, matkapuhelimesta soitettuna hinta on 8.21/puhelu+14,9 snt/minuutilta

Tekstiviestillä

Matkapuhelimen kautta voi lähettää kysymyksen tekstiviestinä, tekstiviestitunnus on RS TEEMAILTA kysymyksesi. Lähetä viesti numeroon 16149. Palvelu toimii seuraavilla liittymillä: Armas, DNA, Elisa, Kolumbus, Saunalahti, Sonera, TeleFinland, Zeroforty ja ÅMT (Ålands Mobiltelefon) ja hinta on 40 snt / viesti.

Sähköpostitse

Sähköpostiosoite on radio.suomi@yle.fi tai Ylen sivuilla olevallaa lomakkeella

http://yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2011/11/luonto-suomen_vedenalaisilta_3020380.html


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita