Uutiset

Julkaistu 11.1.2011

Biosukeltajat ry:lle SLU:n ympäristöpalkinto

Biosukeltajat ry vastaanotti eilen Hartwall-areenalla Urheilugaalan yhteydessä järjestetyssä Sisu-illassa SLU:n vuoden 2010 ympäristöpalkinnon. Palkinto jaettiin neljännen kerran ja se on arvoltaan 1000 euroa. Palkinnon vastaanottivat Annika Östman, Anna Weckman ja Jonérik Ekström.

SLU myöntää vuosittain ympäristöpalkinnon tunnustuksena hyvin toteutetusta ja monipuolisesta ympäristötyöstä liikunnassa ja urheilussa. Ehdokkaiden arvioinnissa painotettiin toimia liikenteen ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja ympäristökasvatuksen edistämiseksi. Biosukeltajien toiminnassa näistä kumpikin on huomioitu kiitettävällä tavalla. Ympäristöasioiden huomioiminen seurassa on pitkäjänteistä ja se ulottuu läpileikkaavasti kaikkeen toimintaan viestinnästä varustehankintoihin ja sukellusretkien toteuttamiseen. Seurassa on paljon vesiluonnon asiantuntijuutta, jota hyödynnetään monipuolisesti sukeltajien Itämerta koskevan tiedon, arvostuksen ja suojelun edistämiseksi myös seuran ulkopuolella. Seura on lisännyt laajasti sukeltajien ympäristötietoisuutta muun muassa järjestämällä koulutustoimintaa ja yleisötapahtumia.

Ympäristöpalkinnon haku on ollut avoin kaikille ympäristöasioissa aktiivisille seuroille, joukkueille ja tapahtumille. Palkinnon ovat aikaisemmin saaneet FC Reippaan joukkue E 96 (2007), Mäntsälän Jää-tiikerit ry (2008) ja Pirkan Kierros (2009).

Lue lisää täältä

biosukeltajat kuva


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita