Uutiset

Julkaistu 17.2.2023

Uusi Sukeltaja-lehti 1/2023 on ilmestynyt

Uusi Sukeltaja-lehti on ilmestynyt! Pääset lukemaan lehden tästä linkistä. Linkki löytyy myös lehden omalta sivulta kirjautumalla sukeltaja.fi jäsensivustolle.

Sukeltajan uutiskirje on lähtenyt eilen koko jäsenistöllemme sähköpostilla. Jos et ole saanut uutiskirjettä, syy voi olla joku näistä:

  • Sähköpostitus on mennyt roskapostikansioon. Kun merkkaat Sukeltajaliiton luotetuksi lähettäjäksi, löytävät postit perille.
  • Olet estänyt Sukeltajaliiton tiedotteet. Voit poistaa eston sukeltaja.fi-jäsensivustolla, jonne kirjaudutaan omalla sähköpostiosoitteella. Jos salasana on unohtunut, uuden voi tilata kirjautumisen yhteydessä.
  • Olet estänyt tiedotteet lapseltasi, jonka yhteystiedoksi olet ilmoittanut oman sähköpostiosoitteesi. Voit muuttaa asetuksen kirjautumalla sukeltaja.fi-jäsensivustolle ja valitsemalla lapsen tietojen muokkauksen.

Sukeltaja-lehti on Sukeltajaliiton jäsenetu. Jaamme tätä numeroa poikkeuksellisesti vapaasti kaikkien luettavaksi.

Jos et ole jäsen ja haluat lukea lehteä jatkossakin, liity johonkin Sukeltajaliiton jäsenseuraan tai Liiton henkilöjäseneksi. Henkilöjäsenen jäsenmaksu on 29 € / vuosi. Tänä vuonna ilmestyy vielä neljä lehteä: huhti-, kesä-, syys- ja marraskuussa.

Tarvitsetko apua lehden kanssa? Ota yhteyttä Liiton toimistoon, office@sukeltaja.fi, p. 09 3481 2258

Mukavia ja elämyksellisiä lukuhetkiä Sukeltajan parissa!


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita