Uutiset

Julkaistu 25.5.2022

Osallistu Sukelluskuvauksen SM-kilpailuun 2022

Kilpailu on avoin kaikille, joilla on Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon yhteisöjäsenen kautta.

Viime vuoden kilpailun Kuvittele!-sarja on päätetty ottaa mukaan pysyvästi. Se tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia kuvankäsittelytekniikoita ja luoda vedenalaisia maailmoja, joissa kaikki on mahdollista. Tauolla ollut ulkomaan kuvien sarja on jälleen mukana normaalisti.

Sarjat

A. Makro

B. Normaali/laajakulma, kotimaan vedet

C. Normaali/laajakulma, ulkomaan vedet

D. Allaskuvat

E. Teemasarja: Seikkailu

F. Kuvittele!

G. Sukellusaiheiset pintakuvat

H. Videosarja

I. Nuorten sarja

Joka sarjaan voi lähettää kolme työtä. Toimita työt mieluiten sähköisesti (esim. Dropbox, WeTransfer) osoitteeseen sukelluskuvaSM2022@sukeltaja.fi tai postitse levylle tai muistitikulle tallennettuna osoitteeseen Sukeltajaliitto ry, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun kilpailutyöt on vastaanotettu.

Liitä mukaan yhteystietosi, seuran nimi ja lista nimetyistä kuvista/videoista. Työt arvostellaan anonyymeinä, joten poista kuvista ja videoista tekijän tiedot, vesileimat ja muut tunnisteet. Töiden tulee olla Sukeltajaliiton toimistolla viimeistään tiistain 1.11.2022 aikana.

Tutustu kilpailun sääntöihin

 


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita