Uutiset

Julkaistu 29.11.2021

Vapepa-valiokunta hakee uutta jäsentä

Sukeltajaliiton Vapepa-valiokunta hakee uutta jäsentä valiokuntatyöskentelyyn.

Edellytämme hakijalta vähintään CMAS M2 -kouluttajaluokitusta, CMAS M3 -luokitus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytyksenä on voimassa oleva Vapepa-sukeltajakortti tai sitova lupaus suorittaa Vapepa-sukeltajakoulutus seuraavalla valtakunnallisella kurssilla. Odotamme hakijalta kiinnostusta ja pitkäjänteisyyttä valtakunnallisen Vapepa-sukellustoiminnan kehittämiseen. Lisäksi odotamme, että hän kouluttautuu Vapepa-sukelluskouluttajaksi ja on tulevaisuudessa valmis suorittamaan Vapepan valmiuskouluttajakoulutuksen.

Kerro hakemuksessa itsestäsi, kouluttajakokemuksestasi sekä sukellushistoriastasi. Kerro lisäksi, mitä voisit tuoda valtakunnalliseen Vapepa-sukellustoimintaan. Kuvaile näkemyksiäsi Vapepa-sukellustoiminnasta sekä millaisena näet toiminnan tulevaisuudessa.

Valiokunta kokoontuu vuosittain noin kuusi kertaa, pääosin etäkokouksina. Valiokunta ohjaa ja ohjeistaa valtakunnallista Vapepa-sukellustoimintaa sekä kouluttaa uusia Vapepa-sukeltajia ja Vapepa-erikoissukeltajia.

Lähetä hakemus 31.12.2021 mennessä osoitteeseen sami.kuivainen at sukeltaja.fi. Vapepa-valiokunta tekee päätöksen valinnasta ensimmäisessä kokouksessaan tammikuussa 2022.

Lisätiedot: Sami Kuivainen, Vapepa-valiokunnan puheenjohtaja, sami.kuivainen at sukeltaja.fi


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita