Uutiset

Julkaistu 25.11.2021

Vetoomus Ojamon hyväksi

Sukeltajaliitto ry on halukas ottamaan tulevaisuudessa hallinnoitavakseen ja koordinoitavakseen Ojamon kaivoslammen sukellustoiminnan. Ojamon Tekniikkasukeltajat ry:tä tullaan asianosaisena kuulemaan asiassa. Ojamon Tekniikkasukeltajat ry haluaa osoittaa Lohjan kaupungille toimitettavassa kirjelmässä, että sukeltajayhteisössä on vahva tuki sille, että Sukeltajaliitto ottaisi jatkossa tämän vastuun. Sen vuoksi pyydämme seuraanne, yhteisöänne tai yritystänne allekirjoittamaan laaditun vetoomuksen. Toimi näin:

  • Tulosta vetoomus allekirjoitettavaksi.
  • Pyydämme, että vetoomuksen allekirjoittaa seuran/yhteisön/yrityksen nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö.
  • Skannaa allekirjoitettu vetoomus tai ota siitä puhelimella kuva ja lähetä se viimeistään torstaina 2.12. Sukeltajaliiton toimistolle osoitteeseen kristiina.karila at sukeltaja.fi. Varmista, että allekirjoitus näkyy skannauksessa/kuvassa.

Olemme tänään lähestyneet jäseniämme asiassa uutiskirjeellä.

adressit.com-sivustolle on tulossa sama vetoomus, jonka voi allekirjoittaa myös yksityishenkilönä. Uutisoimme asiasta sukeltaja.fi uutisissa ja sosiaalisen median kanavillamme heti, kun vetoomus on allekirjoitettavissa. Kannustamme välittämään tietoa siitä omissa yhteisöissänne.

Lämmin kiitos tuestanne!

 

Tero Lehtonen, puheenjohtaja

Sukeltajaliitto ry

 

Petri Laaksonen, puheenjohtaja

Ojamon Tekniikkasukeltajat ry


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita