Uutiset

Julkaistu 4.5.2021

Kutsu sukelluskuvauksen SM-kilpailuun

Sukelluskuvauksen SM-kilpailu käynnistyy jälleen. Kilpailu on avoin kaikille Sukeltajaliiton jäsenseurojen jäsenille sekä Liiton henkilöjäsenille (lisätietoa henkilöjäsenyydestä).

HUOM! Tänä vuonna kilpailusääntöjä on muutettu vastaamaan koronarajoitusten tuomia haasteita. Matkustaminen on ollut hyvin rajoitettua jo yli vuoden ajan, joten Ulkomaan vedet -sarjaan on ollut vaikea saada uusia kuvia. Niinpä Ulkomaan vedet -sarja korvataan tänä vuonna sarjalla Kuvittele! Tässä sarjassa kaikenlainen kuvankäsittely ja kuvien yhdistäminen on sallittua, kunhan valmiista kuvasta vähintään noin kolmannes pinta-alasta on veden alta.

Odotamme näkevämme sarjassa luovia, mielikuvituksellisia ja taidokkaita töitä, joissa on hyödynnetty monipuolisesti erilaisia kuvankäsittely- ja lavastustekniikoita. Sarja antaa mahdollisuuden luoda kuvia sukellusmaisemista, -kohtaamisista ja -kokemuksista, joita sukeltaja ei tosielämässä voi kokea.

Sarjat

A. Makro

B. Normaali/laajakulma, kotimaan vedet

C. Kuvittele!

D. Allaskuvat

E. Teemasarja: Turvaväli

F. Sukellusaiheiset pintakuvat

G. Videosarja

H. Nuorten sarja

Sarjojen tarkemmat kuvaukset, osallistumisohjeet ja säännöt löytyvät täältä.

Ilmoittaudu kilpailuun viimeistään maanantaina 1.11.2021 klo 16. Joka sarjaan voi lähettää kolme työtä. Lähetä ilmoittautumistiedot ja linkki kilpailutöihin (esim. Dropbox, WeTransfer) osoitteeseen sukelluskuvaSM2021 at sukeltaja.fi. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun kilpailutyöt on vastaanotettu. 

Työt arvostellaan anonyymeinä, joten poista kuvista ja videoista tekijän tiedot, vesileimat ja muut tunnisteet.

Tulokset julkaistaan sukeltaja.fi uutisissa.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita