Uutiset

Julkaistu 27.11.2020

Uppopallosarja keskeytetään vuoden loppuun asti

Koronavirustilanteen vuoksi Sukeltajaliiton uppopallon sarjatoiminta on päätetty keskeyttää vuoden loppuun asti. Joukkueita tullaan informoimaan, kun sarjatoiminnan käynnistäminen uudelleen on taas mahdollista.

Koronavirustilanne on huonontunut lähes kaikkialla Suomessa ja aiheuttaa nyt jatkuvia muutoksia rajoituksiin eri puolilla maata. Uusimaa ja Päijät-Häme ovat tällä hetkellä taudin leviämisvaiheessa ja useampi alue taudin kiihtymisvaiheessa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulle on tänään ilmoitettu tiukoista rajoituksista seuraavaksi kolmeksi viikoksi. Muun muassa kaikki kunnan sisäliikuntatilat mukaan lukien uimahallit tullaan sulkemaan. Paikalliset rajoitukset vaikuttavat suoraan seurojen toimintaan, kun hallivuorot eivät enää ole käytössä.

Haluamme edelleen muistuttaa vastuullisesta toiminnasta. Vaikka hallivuorot eivät enää olisi käytössä, aktiiviharrastajien sukelluskausi jatkuu edelleen. Muistattehan noudattaa kaikessa sukellustoiminnassa ja esimerkiksi seurojen täyttöpaikoilla edelleen yleisiä ohjeistuksia taudin leviämisen ehkäisemiseksi. Koronan ehkäisyssä yksinkertaisilla arjen asioilla on merkitystä: mikäli sinulla on minkäänlaisia koronavirukseen viittaavia oireita, älä harrasta, vaan mene testiin. Muista turvavälit, pese kädet, käytä maskia ja lataa koronavilkku.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita