Uutiset

Julkaistu 11.9.2020

Kutsu Sukeltajaliiton syyskokoukseen

Tervetuloa Sukeltajaliiton syyskokoukseen Forssaan 10.10.2020

Paikka: Viihdeuimala Vesihelmi, Eteläinen Puistokatu 2, 30420 Forssa

Aika: Klo 12:00

Valtakirjojen tarkastus klo 11:15–11:45

Kokousedustajalla tulee olla asianmukaisesti täytetty valtakirja. Sama henkilö voi valtakirjalla edustaa vain yhtä äänioikeutettua jäsentä. Liiton kokouksessa jäsenyhdistystä voi edustaa vain henkilö, joka on kyseisen yhdistyksen jäsen ja jolla on jäsenyhdistyksen nimenkirjoittajan antama valtakirja. Yhteisöjäsenen kokousedustajalla tulee olla yhteisöjäsenen nimenkirjoittajan allekirjoittama valtakirja.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset ja muut esityslistalla esitetyt asiat. Hallitusvaaliin ehdolle asettuneiden tiedot sekä muut kokousmateriaalit tallennetaan Liiton kotisivuille: Materiaalipankki -> hallinnolliset dokumentit -> syyskokous -> 2020.

Syyskokoukseen pyydetään ilmoittautumaan Liiton tapahtumakalenterissa. Lounastarjoilun järjestämiseksi ja riittävän väljän kokoustilan varmistamiseksi ilmoittautumiset pyydetään tekemään 27.9. mennessä.

Ohjelma alkaa klo 12

Epävirallinen osuus:

-      palkitsemisia mm. Sukeltajaliiton ympäristöpalkinnon jakaminen

-      ajankohtaiset asiat, kuullaan Liiton uudistuneesta Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmasta

Viralliset asiat esityslistan mukaan.

Kokous pyritään mahdollisuuksien mukaan striimaamaan, mutta virallisten kokousedustajien tulee osallistua kokoukseen paikan päällä.

Päivä jatkuu kokouksen jälkeen lounaalla ja GummiWihdan 20-vuotisjuhlaohjelmalla, jonne kokousvieraat ovat lämpimästi tervetulleita! Katso lisätiedot tapahtumakalenterista.

 

Tervetuloa Forssaan!

Sukeltajaliiton hallitus


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita