Uutiset

Julkaistu 4.3.2020

Kutsu Sukeltajaliiton kevätkokoukseen

Tervetuloa Sukeltajaliitto ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen Varkauteen, Hotel Oscariin!

Aika: 4.4.2020 klo 12.00
Paikka: Hotel Oscar, Kauppatori 4, 78250 Varkaus

Valtakirjojen tarkastus klo 11.15.–11.45

Ennen virallisen kokouksen alkua kuullaan ajankohtaisista asioista ja Sukeltajaliiton Vuoden 2019 parhaat palkitaan. Tilaisuudessa jaetaan myös muita huomionosoituksia.

Kokousedustajalla tulee olla asianmukaisesti täytetty valtakirja. Sama henkilö voi valtakirjalla edustaa vain yhtä jäsenyhdistystä. Liiton kokouksessa jäsenyhdistystä voi edustaa vain henkilö, joka on kyseisen yhdistyksen jäsen. Yhteisöjäsenen kokousedustajalla tulee olla yhteisöjäsenen nimenkirjoittajan allekirjoittama valtakirja.

Hallitus esittää vuoden 2021 jäsenmaksuihin aikuis- ja norppajäsenten sekä henkilöjäsenten osalta maltillisia 1,00/0,50 euron korotuksia. Hallitus perustelee korotusta erityisesti Liiton verkkopalveluiden kehittämisellä.

Ehdotus vuoden 2021 jäsenmaksuiksi:

Jäsenyhdistykset

  • aikuiset 28,00 euroa (2006 tai ennen syntyneet)  
  • norpat 14,00 euroa (2007–2014 syntyneet)      
  • kuutit 0 euroa (2015 tai sen jälkeen syntyneet)
  • rinnakkaisjäsen 0 euroa (jäsen, joka maksaa yhden seuran kautta
    Liiton maksun, voi olla rinnakkaisjäsenenä muissa seuroissa)

Muut:                      

  • henkilöjäsenen jäsenmaksu 28,00 euroa 
  • tukijäsen 1000 euroa 
  • yhteisöjäsen 100 euroa, jonka lisäksi yhteisöjäsen maksaa jokaisesta henkilöstä, jonka haluaa liittää Liiton jäsenyyden piiriin, saman ikäryhmään perustuva jäsenmaksun kuin muillakin on.

Hallituksen esitys vuoden 2019 vuosikertomukseksi ja muut kokousmateriaalit viedään ennen kokousta Materiaalipankkiin. Tilinpäätöstiedot löytyvät vuosikertomuksesta.

1.1.2018 voimaan tullut Liiton toimintasääntö löytyy Materiaalipankista. Kevätkokoukselle tuodaan päätettäväksi Liiton toimintasäännon muutos. Ehdotus uudeksi toimintasäännöksi löytyy kokousmateriaaleista, ja toimintasääntömuutos on toimitettu PRH:lle ennakkotarkastusta varten. Myös Liiton kurinpitosääntöihin on tehty toimintasääntömuutoksen takia muutoksia, ja kevätkokoukselle esitetään hyväksyttäväksi myös kurinpitosäännön muutos.

Sukellusseura Vesihiisi viettää 50-vuotispäiväänsä

Virallisen kokouksen päätyttyä jatkamme Sukellusseura Vesihiisi ry:n juhlaohjelmalla. Ohjeet juhlaan ilmoittautumisesta ja hotellivarauksista juhlakutsussa, HUOM! 13.3. mennessä.

Liiton kevätkokoukseen pyydämme ilmoittautumaan tarjoilujen varmistamiseksi viimeistään 29.3. Liiton sivuilla tapahtumakalenterissa.

Tapaamisiin Varkaudessa, lämpimästi tervetuloa!

HALLITUS     


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita