Uutiset

Julkaistu 12.12.2019

Tutustu Sukeltajaliiton tietosuojaselosteeseen ja -käytänteisiin

Sukeltajaliitto ry toimii rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme jäsenyhdistyksistämme eli sukellusseuroista ja heidän jäsenistään, henkilöjäsenistämme ja yhteisöjäsenistämme sekä muista sellaisista tahoista joilla on toimintaamme muu asiallinen yhteys.

Rekisterinpitäjänä olemme vastuussa henkilötiedoista ja niiden käsittelystä. Tietosuojassa kyse on luottamuksesta, ja meille jokaisen yksityisyys ja henkilötietojen suojaaminen on tärkeää. Keräämme henkilötietoja vain siinä määrin, kuin tarvitsemme niitä, jotta pystymme ylläpitämään ja hoitamaan jäsen- tai asiakassuhdetta.

Liiton jäsenten (seurat ja yhteisöjäsenet) on syytä mainita henkilötietojen luovutuksesta Liitolle seuran tietosuoja/rekisteriselosteessa, ja siitä on hyvä muistuttaa jäseniä esimerkiksi seurakirjeessä tai vuosittain jäsenmaksulaskun yhteydessä. Tietosuoja/rekisteriselosteen tulisi olla jäsenistön helposti saatavilla esimerkiksi seuran kotisivuilla, ja linkin selosteeseen voi liittää muistutukseen.

Sukeltajaliitto on julkaissut tietosuojakäytänteet, joissa käsitellään niitä periaatteita, joita noudatamme henkilötietoja käsitellessämme. 

Lue Sukeltajaliiton tietosuojaseloste

Lue Sukeltajaliiton tietosuojakäytänteet


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita