Uutiset

Julkaistu 10.9.2019

Kutsu Sukeltajaliiton syyskokoukseen

Tervetuloa Sukeltajaliiton syyskokoukseen Helsinkiin lauantaina 5.10.2019.

Paikka: Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki
Aika: Klo 12.00
Valtakirjojen tarkastus klo 11.15–11.45 

Samalla on mahdollisuus tutustua Sukeltajaliiton toimiston tiloihin. Toimisto on yhteisissä toimitiloissa kymmenien muiden lajiliittojen kanssa.

Kokousedustajalla tulee olla asianmukaisesti täytetty valtakirja. Sama henkilö voi valtakirjalla edustaa vain yhtä jäsenyhdistystä. Liiton kokouksessa jäsenyhdistystä voi edustaa vain henkilö, joka on kyseisen yhdistyksen jäsen. Yhteisöjäsenen kokousedustajalla tulee olla yhteisöjäsenen nimenkirjoittajan allekirjoittama valtakirja.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset ja muut esityslistalla esitetyt asiat. Liiton eettisten ohjeiden vahvistaminen on kokouksen esityslistalla. Hallitusvaaliin ehdolle asettuneiden tiedot sekä muut kokousmateriaalit tallennetaan Materiaalipankkiin.

Syyskokoukseen pyydetään ilmoittautumaan Liiton tapahtumakalenterissa.

Ohjelma: klo 12–13.30
- ajankohtaiset asiat, kuullaan mm. Liiton uudistuvasta strategiasta
- palkitsemisia mm. Sukeltajaliiton ympäristöpalkinnon jakaminen
- sukellusseura H2O esittelee toimintaansa: seuran taloudellinen jäsentoiminta (Richard Eller), seuran vahva meriarkeologiatoiminta (Juha Lauro) 
- Ari Koivu Liikunnan kehitysyhteistyö LiiKe ry:stä esittelee vuoden 2020 marraskuulle suunniteltua Sukeltajaliiton jäsenille suunnattua hyväntekeväisyys- ja sukellusmatkaa Tansanian Zansibarille ja Pemban saarelle. Matka toteutetaan yhteistyössä LiiKe ry:n kanssa.

Noin klo 13.30 alkaen viralliset kokousasiat.

Päivä jatkuu Sukellusseura H2O ry:n 40-vuotisjuhlalla, jonne kokousvieraat ovat lämpimästi tervetulleita!

Lämpimästi tervetuloa!


HALLITUS


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita