Uutiset

Julkaistu 2.9.2019

Sukeltajaliiton hallitus tiedottaa

Sukeltajaliiton hallitus kokoontui 31.8. Helsingissä.

Liiton syyskokous Helsingissä 5.10.

Liiton hallitus valmisteli syyskokousasioita. Yhdessä tekeminen on Liiton keskeinen voimavara. Liiton organisaatio muuttui tämän vuoden alusta niin, että sukelluksen kilpailulajit toimivat hallinnollisesti yhdessä. Tällä haetaan entistä vahvempaa yhteistä tekemistä ja ensi vuoden painopisteeksi on asetettu matalan kynnyksen harrastetoiminta kilpalajeissa.

Ennen virallisia kokousasioita kuullaan ajankohtaisia asioita mm. Liiton strategiauudistuksesta. Hallitus toteutti alkukesästä jäsenkyselyn strategiauudistuksesta ja on käsitellyt ja huomioinut siitä saadun palautteen. Uusi strategia laaditaan kaudelle 2020-2025.

40-vuotisjuhlapäivää viettävä Sukellusseura H20 esittelee toimintaansa: seuran puheenjohtaja Richard Eller kertoo seuran taloudellisesta jäsentoiminnasta ja Juha Lauro seuran vahvasta meriarkeologiatoiminnasta.

Ari Koivu Liikunnan kehitysyhteistyö LiiKe ry:stä esittelee vuoden 2020 marraskuulle suunniteltua Sukeltajaliiton jäsenille suunnattua hyväntekeväisyys- ja sukellusmatkaa Tansanian Zansibarille ja Pemban saarelle. Matka toteutetaan yhteistyössä LiiKe ry:n kanssa.

Syyskokouksessa jaetaan myös mm. Sukeltajaliiton ympäristöpalkinto.

Kokouksen jälkeen kaikki osallistujat toivotetaan tervetulleiksi Sukellusseura H20:n 40-vuotisjuhlaan!

Ehdolle hallitusvaaliin

Liiton syyskokouksessa käydään hallitusvaali. Neljä hallituksen jäsentä on erovuorossa. Tällä hetkellä ehdolle on asettunut neljä henkilöä ja heidän tietonsa löytyvät Materiaalipankista. Edelleen on mahdollista asettua ehdolle täyttämällä lomake ehdolle asettumista varten, lomake löytyy Materiaalipankista

Tarvittaessa lisätietoja antaa ehdollepanotoimikunnan pj Antti Ellonen, antti.ellonen at sukeltaja.fi, p. 040 527 2599.

Sukeltajaliitto mukana Kuopion Urheilusukeltajien 50-v. tapahtumassa

Kuopion Urheilusukeltajien 50-vuotistapahtumapäivä 7.9. kokoaa sukeltajia lähialueelta ja hieman kauempaakin Kuopioon. Juhlapäivät ovat hyviä mahdollisuuksia esitellä seuratoimintaa oman toiminnan ulkopuolella ja saada positiivista näkyvyyttä lajille.

Sukeltajaliitto osallistuu Kuopion Urheilusukeltajien 50-v juhlapäivään ja järjestää muun ohjelman lomassa lounastilaisuuden, jossa keskustellaan mm. Vapepa-sukellustoiminnasta, Sukeltajaliiton merkityksestä suomalaisessa sukeltajakentässä sekä Liittoon kulumisen hyödyistä ja eduista.

Seurasydän sykkii koko syksyn

Sukeltajaliitto seuroineen on mukana Olympiakomitean ja lajiliittojen yhteisessä Seurasydän-kampanjassa. Syyskuussa tunnustetaan rakkautta omaan seuraan. Lokakuussa kerrotaan kaikille, miten siisti harrastus sukellus on. Marras-joulukuussa kiitetään seurakaveria. Kampanja saa paljon näkyvyyttä, joten se toimii erinomaisena sukellusharrastuksen ja sukellusseurojen markkinointina. Tarttukaa tähän tilaisuuteen kertoa, millainen sydän teidän seurassanne sykkii! Kerromme asiasta tarkemmin myös syksyn uutiskirjeissä.

#seurasydän

Nenäpäivällä jaetaan taas hyvää

Sukeltajaliitto seuroineen osallistui viime vuonna ensimmäistä kertaa Nenäpäivä-keräykseen, ja perinne jatkuu tänä vuonna. Nenäpäivän avulla tuetaan heikoimmassa asemassa olevia maailman lapsia, jotta heillä ja heidän perheillään olisi mahdollisuus elää hyvää elämää kotimaassaan. Nenäpäivää vietetään 8.11. ja tapahtuma näkyy jo lokakuussa. Kerromme asiasta tarkemmin myös syksyn uutiskirjeissä.

#nenäpäivä

 

Seuraava hallituksen kokous järjestetään Skype-kokouksena 2.10.

Puheenjohtaja Tero Lehtonen, tero.lehtonen at sukeltaja.fi

Toiminnanjohtaja Sari Nuotio, sari.nuotio at sukeltaja.fi

 


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita