Uutiset

Julkaistu 20.5.2019

Ehdolle Sukeltajaliiton hallitukseen

Sukeltajaliiton syyskokouksessa 5.10. valitaan jäseniä Liiton hallitukseen erovuoroisten tilalle. Liiton jäsenten jäsenineen (huom. myös yhteisöjäsenet) toivotaan miettivän keskuudestaan sopivia henkilöitä tähän tehtävään.

Näkemys Liiton toiminnasta, Liiton ja koko lajimme kehittämisestä ja koko Suomen sukelluspiirien verkottumisen osalta on hyväksi, kuten myös käsitys paikallisista tarpeista sukellustoiminnan edistämiseksi. Tärkein kriteeri, kuten sukeltamisessa ylipäänsä, on halu ja innostus tehdä yhdessä!

Hallituksen jäseniltä toivotaan aktiivista otetta ja mahdollisuutta antaa aikaansa. Hallituspaikka tarjoaa erittäin mielenkiintoisen näköalapaikan lajiimme. Tehtäviin valituilla on erinomainen mahdollisuus verkostoitua, ja heillä on keskeinen rooli sukelluslajimme eri osa-alueiden kehittämisessä.

Sukeltajaliitto ry, hallitus vuonna 2019

Nykyisen hallituksen kokoonpano on seuraava:
• puheenjohtaja Tero Lehtonen
• jäsenet Sami Järvinen, Jorma Poikolainen, Jorma Thessler, Susan Wallenius, erovuorossa v. 2019
• jäsenet Ari-Pekka Hakulinen, Kimmo Korja, Tuomo Palevaara jatkavat v. 2020

Erovuorossa oleva voidaan valita uudelleen.

Hallituksen kokoonpano on puheenjohtaja ja 6–8 jäsentä. Hallituspaikka (mukaanlukien puheenjohtaja) on kaksivuotinen.

Seurojen jäsenet, seurojen hallitukset ja Liiton valiokunnat/liittokouluttajat, Yhteisöjäsenet: Onko tiedossanne henkilöitä, jotka sopivat työskentelemään Liiton hallituksessa? Ehdolle asettumiseen ei tarvita seuran virallista esitystä, vaan kuka tahansa hallitustyöskentelystä kiinnostunut voi itse asettua ehdolle vaaliin.

Ehdollepanotoimikunta

Ehdollepanotoimikunta on saanut tehtävän etsiä ehdokkaita Liiton hallitukseen. Toimikunta ei aseta ehdokkaita paremmuusjärjestykseen, vaan pyrkii esittämään syyskokoukselle mahdollisimman monta ehdokasta koko maan alueelta. Demokraattisen vaalituloksen varmistamiseksi tulee seurojen hallitusten olla aktiivisia ehdokkaidensa nimeämisessä.

Lisätietoja antavat Liiton kevätkokouksessa valitun ehdollepanotoimikunnan jäsenet, joihin voi ottaa yhteyttä täysin luottamuksellisesti:

Antti Ellonen (pj), Helsinki, antti.ellonen at sukeltaja.fi, p. 040 527 2599
Ari-Pekka Hakulinen, Savonlinna, ari-pekka.hakulinen at sukeltaja.fi, p. 040 635 9166
Kimmo Korja, Laukaa, kimmo.korja at sukeltaja.fi, p. 050 359 1184
Tuomo Palevaara, Riihimäki, tuomo.palevaara at sukeltaja.fi, p. 050 516 3966
Markus Puumala, Hämeenlinna, markus.puumala at sukeltaja.fi, p. 050 918 0435

Ehdotukset tulee toimittaa sähköisesti antti.ellonen at sukeltaja.fi, sari.nuotio at sukeltaja.fi tai postitse osoitteella Sukeltajaliitto ry, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Ehdokkaiden hakemukset julkistetaan mahdollisimman pian niiden saavuttua Sukeltajaliiton verkkosivuilla, jotta seurojen hallitukset voivat tehdä omat päätöksensä ennen Liiton vaalikokousta.

Ehdollepanolomake löytyy täältä.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita