Uutiset

Julkaistu 14.5.2019

Hylkysukeltamisesta Suomen merialueilla kerätään tietoa kyselyn avulla

Metsähallitus toteuttaa hylkysukeltajille suunnatun nettikyselyn, jolla kerätään tietoa hylkysukelluksesta Suomen rannikkoalueilla ja hylkysukelluksen kehittämistarpeista. Tarkoituksena on tuoda esille alan harrastajien näkökulmia etenkin hylkysukelluksen kehittämistarpeisiin ja kartoittaa sekä hienoina pidettyjä sukelluskohteita että kehittämistä kaipaavia kohteita Suomen merialueilla. Tiedot ovat tärkeitä rannikon kehittämistarpeita yleisimmin arvioitaessa.

Kysely on avoinna 17.7. asti ja vastaaminen siihen vie noin 10 minuuttia. Kannustamme kaikkia viime vuosina hylkysukeltamista Suomen merialueilla harrastaneita vastaamaan kyselyyn sukelluskokemuksesta ja taitotasosta riippumatta.

Vastaa kyselyyn tästä

Kysely on osa EU:n Interreg-ohjelman rahoittamaa kolmivuotista BalticRIM-hanketta, jolla pyritään tekemään tunnetuksi vedenalaisia kulttuurihistoriallisia arvoja ja kohteita sekä ottamaan nämä entistä paremmin huomioon merialueiden käytön suunnittelussa. Sukeltajaliitto on mukana BalticRIM-hankkeessa yhtenä toimijana.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita