Uutiset

Julkaistu 31.1.2019

Kasvu kannattaa - Sukeltajaliiton kasvuohjelma 2019-2020

Sukeltajaliiton jäsenenä sukellusseurat saavat monia jäsenpalveluja ja tukea seuratoiminnan kehittämiseen, lue täältä mitä. Mitä enemmän Liitolla on jäseniä, sitä paremmat toimintaedellytyksemme ovat. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavampia olemme yhteiskunnallisesti. Pidetään yhdessä huoli siitä, että toimintaan tarvittavat resurssit voidaan turvata jatkossakin.

Vuonna 2018 seuroihin on koulutettu kolminkertainen määrä ohjaajia ja kouluttajia edelliseen vuoteen verrattuna. Osana seurakehittämistä Sukeltajaliitto toteuttaa vuosina 2019-2020 kasvuohjelman. Mukaan lähtevät seurat palkitaan, kun ne saavuttavat Liiton asettaman kasvutavoitteen. Mukaan pääsee ainoastaan ilmoittautumalla tällä lomakkeella 30.4.2019 mennessä.

Uudet seuraan liittyneet jäsenet tuovat seuralle konkreettista etua. Seurat jaetaan lähtötasonsa mukaisesti kolmeen kategoriaan ja onnistumisesta palkitaan palauttamalla seuralle jäsenmäärän kasvusta Liiton saama euromäärä (Liiton maksut) takaisin koulutustukena tai perusvälinepaketteina. Tämän tavoitteena on tukea ja aktivoida seurojen koulutus- ja harrastustoimintaa.

Ilmoita seurasi mukaan kasvuohjelmaan. Ilmoittautuneisiin seuroihin otetaan yhteyttä.

Lisätiedot toiminnanjohtaja Sari Nuotio, sari.nuotio at sukeltaja.fi.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita