Uutiset

Julkaistu 18.10.2018

Sukeltajaliiton hallitus tiedottaa

Hallitus piti 17.10. skype-kokouksen.

Koulutustarjonta laajenee

Sukeltajaliiton hallitus hyväksyi seuraavien kurssien järjestämisohjeet: CMAS Ice Diver, CMAS Wreck Diver Level 1, CMAS Two Star Instructor ja Sukella Suomessa/Takaisin veteen-kurssi. Lisäksi CMAS Technical Skills -kurssin järjestämisohjetta on päivitetty kurssin kouluttajavaatimusten osalta. Uudet järjestämisohjeet on julkaistu www.sukeltaja.fi-sivujen Materiaalipankissa > Lajikohtaiset dokumentit ja Norppatoiminta > Laitesukellus. Näiden uusien kurssien (ja lisäksi CMAS Dry Suit Diver -kurssin, jonka järjestämisohje on hyväksytty jo keväällä) e-oppimismateriaalien tekeminen aloitetaan tämän syksyn aikana. Tavoitteena on saada e-oppimismateriaalit käyttöön vuoden 2019 aikana. Jos olet kiinnostunut osallistumaan materiaalien tekemiseen, ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.

Vakuutukset tuovat turvaa

DAN Europe jatkaa Liiton vakuutusyhteistyökumppanina myös ensi vuonna jolloin sukeltajien vakuutus ja kilpailulajien lisenssit tulevat edelleen DAN Europen kautta. Näin pystymme tarjoamaan jäsenillemme hyötyjä DAN Europen asiantuntijuudesta. Olympiakomitean neuvottelema urheilujärjestöjen yhteinen OP Vakuutuksen Tuplaturva-vakuutus jatkuu myös vuonna 2019. Sukeltajaliiton jäsenenä jäsenyhdistykset ovat automaattisesti tämän vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutuksen ja toiminnan vastuuvakuutuksen piirissä.

Suomen Meriarkeologinen Seura Sukeltajaliiton yhteisöjäseneksi

Suomen Meriarkeologinen Seura (MAS) hyväksyttiin Sukeltajaliiton yhteisöjäseneksi. MAS edistää meriarkeologian tutkimusta, koulutusta ja harrastustoimintaa Suomessa. Sen toiminnassa on mukana paljon Liiton jäsenseurojen harrastajia ja toivomme, että yhteisöjäsenyyden kautta hyvä yhteistyömme tiivistyy entisestään. MAS:n tarjoama meriarkeologian koulutustoiminta vahvistaa seurojemme osaamista ja toivottavasti lisää innostusta toimia meriarkeologian parissa.

Sukeltajaliitto on Vapepa-sukellustoiminnan asiantuntija Suomessa

Vapepan keskustoimikunta on kokouksessaan 13.9. käsitellyt Vapepa-sukellustoimintaa. Sukeltajaliitto toimii Vapepassa asiantuntijajärjestönä ja se voi ohjata ja ohjeistaa vedenalaisiin toimintoihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Vapepan keskustoimikunta antoi tukensa Sukeltajaliiton Vapepa-valiokunnan laatimalle ohjeelle Vapepa-sukellustoiminnasta. Ohje löytyy täältä. Sukeltajaliitto on myös nimennyt edustajansa Vapepan maakuntatoimikuntiin toimikaudelle 2019-2022.

Syyskokous 20.10.

Liiton hallitus toivottaa jäsenet tervetulleeksi Tampereelle syyskokoukseen 20.10.

Seuraava hallituksen kokous järjestetään 15.12. Helsingissä.

Puheenjohtaja Tero Lehtonen, tero.lehtonen at sukeltaja.fi
Toiminnanjohtaja Sari Nuotio, sari.nuotio at sukeltaja.fi

 

 


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita