Uutiset

Julkaistu 26.9.2018

Sukeltajat ja seurat mukana Nenäpäivässä

Tänä vuonna Sukeltajaliitto seuroineen on mukana Nenäpäivässä. Nenäpäivää vietetään 9.11. ja tapahtuma näkyy jo lokakuussa. Nenäpäivän avulla tuetaan maailman lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista. Viime vuonna Nenäpäivään osallistui yli 600 000 suomalaista, joten ei ihan pieni tapahtuma!

Keräystavoitteemme on 2500 euroa. Ideana on, että sukellusseura tarjoaa mahdollisuuden kokeilla loka-marraskuun aikana jotakin toimintaansa vapaaehtoista osallistumismaksua vastaan. Seura tilittää maksut Nenäpäivälle Sukeltajaliiton perustaman sukeltajien oman nettilippaan  kautta. Lippaan verkkosivulla voi seurata summan kerääntymistä ja seura voi postata nenäkuvia ja -terveisiä omalla nimellään.

Nenät näkyviin

Nenäpäivä-viikolla sukeltajat liikkuvat Nenäpäivä-nenä maskissa harrastuksensa parissa. Sukeltajien hauskat nenäkuvat näkyvät Nenäpäivän kuvavirrassa sosiaalisessa mediassa.

HAASTE! Sukeltajaliitto haastaa kaikki sukeltajien Diversnight-tapahtumat mukaan Nenäpäivään!

Diversnight järjestetään viikkoa ennen Nenäpäivää eli 3.11. Haastamme kaikki tapahtumat mukaan keräämään osallistujilta pienen vapaaehtoisen lahjoituksen, joka tilitetään Liiton perustamaan nettilippaaseen. Postatkaa tapahtumista aktiivisesti hauskoja kuvia nenät maskissa ja liittäkää niihin tunnus #diversnight.

Ollaan mukana täysin nenin tekemässä hyvää ja kertomassa, mitä kaikkea hauskaa sukellusharrastus tarjoaa!

Lue Sukeltaja-lehdestä 3/2018, miten seurat ja sukeltajat voivat osallistua Nenäpäivään. Sama artikkeli ja paljon muuta Nenäpäivä-materiaalia löytyy Sukeltaja.fi Materiaalipankista Nenäpäivä-kansiosta.

www.nenapaiva.fi
#nenäpäivä
#sukellanenäedellä
#sukellasuomessa
#sukeltajaliitto

 


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita