Uutiset

Julkaistu 24.5.2018

Sukeltajaliitolle oma antidopingkouluttaja

Sukeltajaliitto on toukokuussa saanut ensimmäisen oman antidopingkouluttajan, kun Kimmo Korja kouluttautui Suomen urheilun eettisen keskuksen SUEKin (entinen ADT) järjestämässä koulutuksessa. Jos toivot antidopingkoulutusta seurallesi tai joukkueellesi, ota yhteyttä kimmo.korja at sukeltaja.fi.

Sukeltajaliitto toimii puhtaan urheilun puolesta ja haastaa kaikki testaamaan omaa antidopingtietouttaan, ei ainoastaan urheilijat vaan myös valmentajat, tukijoukot ja kaikki puhtaasta urheilusta kiinnostuneet harrastajat. SUEK on luonut sivuilleen miniverkkokoulutuksen, jonka avulla urheilijat ja heidän taustajoukkonsa ja muut asiasta kiinnostuneet voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingtoiminnasta.

Koulutuksen sisältö perustuu antidoping-säännöstöihin. Minikoulutukseen sisältyy seitsemän moduulia, videoita ja harjoituksia eri otsakkeiden alla, eikä kunkin suorittamiseen kulu viittä minuuttia kauempaa. Osiot voit suorittaa vaikka yksi kerrallaan, sillä ohjelma tallentaa suorituksesi salasanasi taakse. Jokaisen osion jälkeen saat sähköpostiisi yhteenvedon moduulin tärkeimmistä kohdista. Suoritetusta koulutuksesta ansaitsee itselleen diplomin, joka osoittaa hankitun tietämyksen, ja sitä on mukava jakaa vaikka somessa #PuhtaastiParas #Sukeltajaliitto. Laitetaan sukeltajat näkymään Puhtaasti Paras -merkeissä!

 


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita