Uutiset

Julkaistu 12.11.2014

Seuratuen haku on käynnistynyt

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratuen haku on käynnistynyt. Olkaa yhteydessä Sukeltajaliiton toimistoon Heli Halavaan tai Mika Rautiaiseen ennen kuin lähetätte hakemuksen, jotta tuen saanti ei jää ainakaan muotoseikoista kiinni. Hakuaika päättyy 12.12.2014.

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen. Seuratuen avulla vahvistetaan seuratoiminnan laatua, kehitetään ja uudistetaan perustoimintaa, sekä mahdollistetaan liikunnan harrastaminen taloudellisesti erityisesti lapsille ja nuorille. Seuratuen avulla vahvistetaan yhteisöllisyyttä ja tuetaan seurojen tekemää vapaaehtoistyötä. Seuratuen avulla edistetään monimuotoisen liikunnan kansalaistoiminnan toteutumista.

Opetus- ja kulttuuriministeriö julistaa liikuntalain (1054/1998) 9 § nojalla haettavaksi harkinnanvaraisen määrärahan urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen. Edellytyksenä on, että eduskunta osoittaa tarkoitukseen tarvittavat määrärahat vuoden 2015 talousarviossa.

Avustuksiin sovelletaan valtionavustuslakia (688/2001).

Lisätietoa ja hakuohjeet ministeriön sivuilla 


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita