Uutiset

Julkaistu 28.8.2014

Kaikki Suomen kohteet samalle kartalle

Rauma-Repola Diving Clubin verkkosivuilta löytyy uusi, näppärä palvelu sukeltajalle: kartta, josta voi hakea sukelluskohteita halutun syvyyden perusteella. Myös nimellä tai muilla hakusanoilla voi hakea. Kartalta löytyy sekä hylkyjä että muita kohteita, mm. hylyt.netin ja Museoviraston rekisterin kohteita on viety palveluun. Yhteensä kohteita on tällä hetkellä jo lähes 4000. Kartan on tehnyt talkootyönä Jussi Puura.


Karttaan lisätään uusia kohteita sitä mukaan, kun niitä ilmoitetaan. Sivun yläosassa on Jussi Puuran nimi, jota klikkaamalla avautuu sähköposti, jolla voi ilmoittaa uuden tai puuttuvan kohteen. Sähköpostiin kirjoitetaan kohteen nimi, koordinaatit, lyhyt kuvauskohteesta ja mahdollinen nettisivun osoite, jossa on kohteesta lisätietoa. Aluksi Jussi Puura vie kohteita karttaan, mutta myöhemmin tämä vaihe pyritään automatisoimaan, jotta ylläpito vie mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa.


RRDC ja Jussi Puura toivovat, että seurat ilmoittavat aktiivisesti kohteitaan, jotta kartta olisi mahdollisimman kattava ja palvelisi kaikkia sukeltajia hyvin. Seurat voivat lisätä karttalinkin omille kotisivuilleen, jotta se on helposti jäsenten löydettävissä.


Tutustu sukelluskohdekarttaan www.rrdc.fi/kohdekartta


Lataa täältä excel-taulukko, jolla on helppo ilmoittaa useammasta kohteesta samalla kertaa.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita