Uutiset

Julkaistu 10.12.2013

Sukeltajaliitto hakee järjestöassistenttia

Sinä mielellään jo sukellusta tunteva hyvät atk-taidot omaava henkilö. Tule vahvistamaan toimistotiimiämme!

JÄRJESTÖASSISTENTTI

Sukeltajaliitto hakee palvelukseensa osa-aikaista (20 h/vk) järjestöassistenttia. Vastaat yhdessä Liiton jäsenpalveluvastaavan kanssa Liiton jäsenpalveluista.

Työtehtäviin kuuluu mm:

  • Jäsenpalvelu ja -neuvonta, jäsenyyksien hallinta
  • Tilausten käsittely, toimitus, laskutus ja seuranta
  • Sukeltajien kortitukset
  • Sukeltajavakuutusten/- lisenssien myynti jäsenille
  • Ansiomerkkien tilaukset, toimitukset, laskutukset ja tilastointi
  • Kotisivupäivitykset, palautteet kotisivuilla, jäsenpostitukset
  • Myyntivaraston seuranta ja hankinnat, vuosittainen inventaario
  • Rekisterin ylläpito- ja kehitystyö, raporttiaineistojen kokoaminen rekisteristä, arkistointi
  • muut toimiston avustavat tehtävät

Järjestöassistentin työssä tarvitaan aktiivista työotetta, toimisto-ohjelmien vahvaa osaamista ja kiinnostusta sähköisten järjestelmien kehittämiseen. Huolellisuus, yhteistyökykyisyys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat ominaisuuksia, joita tässä monipuolisessa tehtävässä erityisesti tarvitaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat jäsenpalveluvastaava Riku Verkkomäki 09-3481 2258 ja toiminnanjohtaja Sari Nuotio 040-5256336. Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 31.12.2013 mennessä osoitteeseen: Sukeltajaliitto ry, toiminnanjohtaja Sari Nuotio, Radiokatu 20, 00093 VALO tai sähköpostitse sari.nuotio@sukeltaja.fi.

Liiton toimisto on joululomien vuoksi suljettuna 24.12.2013-1.1.2014. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 2. Työsuhde alkaa heti kun sopiva henkilö on saatu valittua ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Sukeltajaliitto ry on taloudellisesti ja toiminnallisesti menestyvä noin 11 500 sukeltajan ja 180 sukellusseuran lajiliitto, joka on myös Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valon ja Suomen Olympiakomitean jäsen. Liitto on harrastussukelluksen kehittäjä, asiantuntija, edunvalvoja ja tiedonvälittäjä. Liiton viisihenkinen toimisto sijaitsee VALO:n toimitalossa Helsingin Länsi-Pasilassa.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita