Uutiset

Julkaistu 30.10.2017

Sukeltajaliiton hallitus tiedottaa

Sukeltajaliiton hallitus kokoontui 28.10. Nokialla ennen Liiton syyskokousta.

DAN Europe Liiton kumppaniksi myös sukeltajien vakuuttamisessa 

Sukeltajaliitto tiivistää yhteistyötään DAN Europen kanssa ensi vuoden alusta. Jatkossa Sukeltajaliiton jäsenilleen tarjoama sukeltajan vakuutus tulee olemaan DAN Europen kautta. Liitto on jo pitkään käynyt DAN Europen kanssa neuvotteluja siitä, miten tarvitsemamme vakuutusturva hoituisi DAN Europen kautta, ja nyt olemme viimeistelemässä yhteistyön aloittamista.

Myös kilpailulajiemme tarpeet on huomioitu: kuten nykyisessä OP:n Sporttiturva-vakuutuksessa, on jatkossakin mahdollisuus ostaa yksinomaan kilpailulisenssi, mikäli laitesukelluksen kattavalle sukeltajan vakuutukselle ei ole tarvetta. DAN Europe on nimenomaan sukellusturvallisuutta edistävä toimija, ja tämän yhteistyön avulla Liitto voi tarjota jäsenilleen lisäarvoa DAN Europen asiantuntijuudesta ja sukeltajille tarjoamista palveluista.

Liiton jäsenmäärä

Sukeltajaliiton jäsenmäärä on tänäkin vuonna jatkanut laskua. Liiton yhdessä seurojen kanssa tulee panostaa sukelluksen markkinointiin, ja Suomessa sukeltamisen vahva näkyminen on ensi vuoden tärkeä painopiste. Liitto tulee tekemään uusia avauksia ja haastamaan seuroja mukaan uudenlaisiin kokeiluihin.

Palkitse ja kiitä

Liiton hallituksella oli taas hyväksyttävänään iso joukko seurojen anomia huomionosoituksia. Liiton ansiomerkkijärjestelmä tarjoaa seuroille monenlaisia mahdollisuuksia kiittää ja palkita seura-aktiiveja, ja hallitus toivoo seurojen hyödyntävän tätä mahdollisuutta aktiivisesti.

Toimiston muutto

Noin 50 urheilujärjestöä on muuttamassa Helsingin Pitäjänmäelle tammi-helmikuun vaihteessa. Liitto on allekirjoittanut vuokrasopimuksen uusiin tiloihin siirtymisestä. Uudet toimitilat sijaitsevat osoitteessa Valimotie 10, 00380 Helsinki. Olympiakomitea koordinoi muuttoon liittyvää valmistelua ja uusien toimitilojen ja sinne tulevien palveluiden kokonaissuunnittelua.

Liiton hallitus kokoontuu seuraavan kerran Helsingissä lauantaina 9.12.2017.

Yhteystiedot: Tero Lehtonen, puheenjohtaja, tero.lehtonen at sukeltaja.fi
Sari Nuotio, toiminnanjohtaja, sari.nuotio at sukeltaja.fi

 


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita