Uutiset

Julkaistu 29.10.2013

Uusi kirja sukelluskuvauksesta

Sukeltajaliiton oppikirjasarja kasvaa jälleen. Sukelluskuvaus opastaa lukijan vedenalaisen valokuvauksen maailmaan. Kirjassa käydään läpi veden alla valokuvaamisen keskeisiä asioita. Miten kuva sommitellaan kiinnostavasti? Miten valotetaan oikein veden alla? Miten sukelluskuvauksessa työskennellään mallin kanssa? Miten altaassa saa hyviä kuvia? Kirja opastaa myös vedenalaisten kuvien jälkikäsittelyssä sekä antaa vinkkejä kamerakaluston hankintaan ja huoltoon.

Asioita on käsitelty sekä pokkarilla että järjestelmäkameralla kuvaamisen näkökulmista, ja tekstiä on havainnollistettu runsaalla kuvamateriaalilla. Lisäksi annetaan useita vinkkejä omaan harjoitteluun ja kuvaamiseen.

Kirja on tarkoitettu henkilölle, joka on jo hankkinut sukellustaidon sekä tuntee valokuvaamisen perusteet. Kirja sopiikin sekä aloittelijalle, joka haluaa oppia sukelluskuvaamisen perusasiat, että jo veden alla kuvanneelle, joka haluaa kehittyä harrastuksessaan. Kirjaa voi käyttää myös oppimateriaalina sukelluskuvauksen kurssilla.

Kirjaa voi tilata verkkokaupasta ennakkoon, ja toimitukset alkavat viikolla 47. Hinta 28 eur + postikulut.

Kirjoittaja Mikko Voipio on pitkän linjan sukelluskouluttaja, joka on kuvannut veden alla vuodesta 2002. Hän on saanut kuvillaan useita palkintoja, ja hänen kuviaan on julkaistu sekä kotimaisissa että ulkomaisissa alan julkaisuissa.

sukelluskuvauskirja kansi 

 


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita