Sve | En | Ru

24.3.2023 tapahtumat

Norppaohjaajakurssi

Aika: 24.3 - 26.3.2023
Paikka: Tampere
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja: Irene Savolainen
Kuvaus:

Pääsyvaatimukset: vähintään CMAS ** Snorkel diver S2–kortti tai muun kansainvälisesti hyväksytyn koulutusjärjestön snorkkelisukelluskortti tai perustason laitesukelluskortti tai vaihtoehtoisesti Snorkkelisukelluskurssin teoriakokeen läpäiseminen ja Norpan taitoradan / Snorkkellisukeltajantaitoradan suorittaminen hyväksytysti.

  • henkilö, joka on suorittanut vähintään uimaopettajan peruskurssin, voidaan myös hyväksyä norppaohjaajakurssille, mikäli hänellä on edellistä kohtaa vastaavat tiedot ja taidot
  • Kurssi antaa tietoa lasten urheilun lähtökohdista, ohjaajan roolista, harjoituskertojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä taidon opettamisesta ja oppimisesta. Kurssiin kuuluvat myös sukellustaidot sekä uintitekniikat sekä pelit ja leikit vedessä. Kurssi antaa valmiudet toimia seurassasi norppatoiminnan ja norpan taitoradan ohjaajana.

Kurssille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 16 osallistujaa.

Ennen kurssin alkua osallistujille lähetetään ennakkotehtävät ja linkkejä materiaaleihin, jotka auttavat ennakkotehtävien teossa ja orientoitumaan kurssiin. Ennen kurssia pidetään kurssin yhteinen kick-off tapaaminen teamsillä maanantaina 27.2.2023 klo 18.00-19.30/20:00. Linkki yhteiseen aloitustilaisuuteen läheteään ilmoittautuneille sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Kurssin hinta 295e sis opetus, oppimateriaali, majoitus ja ruokailuja. Jos vallitsevan tilanteen vuoksi ei voida pitää kurssia "livenä", niin kurssin teoriat pidetään teamsilla ja käytännön osuudet myöhemmin. 

 

Tiedustelut: minna.tammesvirta(at)sukeltaja.fi 

Lisätieto: Kurssin ohjelma