Sve | En | Ru

CMAS One Star Instructor -kurssi

Aika: 23.5.-23.6.2019
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja:Ari-Pekka RJ Arponen
Kuvaus:

Sukeltajaliitto järjestää CMAS One Star Instructor (CMAS M1) -kurssin 23.5. alkaen pääkaupunkiseudulla.

Kurssilla CMAS Three Star Diver -sukeltajat saavuttavat valmiudet toimia laitesukelluskokeilun, CMAS One Star Diver -kurssin ja CMAS Dry Suit Diver -kurssin vastuukouluttajana. Kurssin teoriaosuus suoritetaan Sukeltajaliiton e-oppimisympäristössä.

Kurssi järjestetään yhteistyössä pääkaupunkiseudun sukellusseurojen kesken niin, että seurat järjestävät kurssin tarvitsemat tilat käyttöönsä. Kurssin tarkempi aikataulu sovitaan yhteisesti kurssin avaustilaisuudessa 23.5.

Kurssin perushinta 99 euroa sisältää e-oppimismateriaalin, opetuksen, kortituksen ja kaikkien CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit käyttöön. Jos seurat eivät pysty järjestämään kaikkia kurssin tarvitsemia tiloja veloituksetta käyttöön, siitä syntyvät ylimääräiset kustannukset jaetaan oppilaiden kesken 23.5. avaustilaisuudessa sovittavalla tavalla.

CMAS* Instructor -kurssin osallistujalla on oltava

  • Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • CMAS Three Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-3 (Dive Leader) -standardin vaatimukset täyttävä voimassa oleva kortti.
  • Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.
  • Voimassaoleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.
  • Vähintään 100 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa (yösukelluksia, jääsukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, hylkysukelluksia, sukelluksia 30-40 metrin syvyysalueella, seoskaasusukelluksia jne.)

Pääsyvaatimusten kannalta ei ole merkitystä sillä, minkä koulutusjärjestön ensiapukurssi on kyseessä. Kaikki voimassaolevat yleisesti tunnettujen koulutusjärjestöjen myöntämät pätevyydet hyväksytään. Hapenantopätevyyden osalta on tärkeää, että koulutuksessa on huomioitu erityisesti sukeltajantaudin ensiapu.

Jos omaat jo lähikouluttajakortin, tai toisen koulutusjärjestön voimassaolevan, standardin ISO 24802-1 mukaisen Assistant Instructor -kortin, älä ilmoittaudu tälle kurssille, vaan tämän linkin takaa löytyvälle täydennyskoulutuskurssille.

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä 22.5. mennessä.

  Kurssin ohjelma