Sve | En | Ru

CMAS One Star Instructor - täydennyskoulutus lähikouluttaja->M1

Aika: 23.5.-1.7.2019
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: Sukeltajaliitto ry
Vastuukouluttaja:Perry Suojoki
Kuvaus:

Sukeltajaliitto järjestää täydennyskoulutuksen lähikouluttajasta CMAS One Star Instructor (CMAS M1) -kouluttajaksi 23.5. alkaen pääkaupunkiseudulla.

Täydennyskoulutuksessa on tavoitteena korottaa lähikouluttajien kouluttajaosaamisen CMAS One Star Instructor -luokkaan. Kurssi antaa valmiudet toimia laitesukelluskokeilun, CMAS One Star Diver -kurssin ja CMAS Dry Suit Diver -kurssin vastuukouluttajana. Kurssin teoriaosuus suoritetaan Sukeltajaliiton e-oppimisympäristössä.

Kurssi järjestetään yhteistyössä pääkaupunkiseudun sukellusseurojen kesken niin, että seurat järjestävät kurssin tarvitsemat tilat käyttöönsä. Kurssin tarkempi aikataulu sovitaan yhteisesti kurssin avaustilaisuudessa 23.5.

Kurssin perushinta 49 euroa sisältää e-oppimismateriaalin, opetuksen, kortituksen ja kaikkien CMAS-kurssien kouluttajamateriaalit käyttöön. Jos seurat eivät pysty järjestämään kaikkia kurssin tarvitsemia tiloja veloituksetta käyttöön, siitä syntyvät ylimääräiset kustannukset jaetaan oppilaiden kesken 23.5. avaustilaisuudessa sovittavalla tavalla.

Lähikouluttajasta CMAS One Star Instructor -kouluttajaksi täydennyskoulutuksen osallistujalla on oltava

  • Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • Sukeltajaliiton lähikouluttajakortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24802-1 (Assistant Instructor) -standardin vaatimukset täyttävä voimassaoleva kortti.
  • Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.
  • Voimassaoleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.

Pääsyvaatimusten kannalta ei ole merkitystä sillä, minkä koulutusjärjestön ensiapukurssi on kyseessä. Kaikki voimassaolevat yleisesti tunnettujen koulutusjärjestöjen myöntämät pätevyydet hyväksytään. Hapenantopätevyyden osalta on tärkeää, että koulutuksessa on huomioitu erityisesti sukeltajantaudin ensiapu.

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä 22.5. mennessä.

  Kurssin ohjelma